Senin için Wbyi katmadım korsanları dedim.Boş bıraktım orayı.Şu adamı rahat bırak la bölümü konuş
Senin için Wbyi katmadım korsanları dedim.Boş bıraktım orayı.Şu adamı rahat bırak la bölümü konuş
O efekte sebep olan WB'nin deprem meyvesiydi üç amiral aynı anda Ryou kullanarak saldırıyı püskürttü sadece. WB'nin saldırısını durdurmaları yeter işte diyorsun. WB hasta ve yaşlı öyle birinin saldırısını ancak üç amiral mi karşılayabiliyor.Ara öncesi kim hakisini gösterdi ki? WB'nin saldırısını durdurmaları yeter işte. Oradaki haki çemberi boyutu WB vs Roger gibi aşırı büyüktü, normal bir haki değil.
Küçük dünyalarında çok mutlular, bozulmasın şimdi.Keşke Soda, Marvel'in What If... serisi gibi Garp kendini tutmasaydı serisi çizse de görsek. Hoş bazı üyeler gene kıvırır
Bu vuruşun aynısını Marco, Kizaru'ya yaptı len alsjdalskdjas d
Garp fanları tam komedi ya
Bepo Luffy'nin vivre kartının gittiği yöne doğru kulaç atmaya başladı bile...Law da her başı sıkıştığında Luffy'ye gelecekse Dressrosa'ya prenseslik başvurusunda bulunsun.
Hiç küçük değil baya geniş açıdan vermiş adam xDKüçük dünyalarında çok mutlular, bozulmasın şimdi.
.
Buna da yav he he diye cevap verir mi dersiniz :d
Ferit sonunda delirdi arkadaşlar. @Montana @II. Invictus @ch3rlo @Dattebayo..! @Raiden @Millennium Wizard @Master of Puppets
Arc 2 bölümde biterdi.
1. bölüm Wb MFye gelir.
2. bölüm tüm Wb korsanları ölür.
Söyleyecek söz bulamayınca direkt kişiye geçiyorsun ha lasjdasalsdjasdFerit sonunda delirdi arkadaşlar. @Montana @II. Invictus @ch3rlo @Dattebayo..! @Raiden @Millennium Wizard @Master of Puppets