Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka Law tayfasını arkada bırakarak kaçmak zorunda kaldı. Luffy ve Law sevdiklerini kurtarmak için tekrar müttefik olup Arıkovanı'na dalacaklar. Buradan bile belli Garp'ın taklaya geleceği...
 
Law adamlığını konuşturmuş, geri dönelim demiş Bepo'ya. Gözüme girdi tekrar kerata.
Helal olsun ulan hepsine. Ayı kendini aşıp kaptanını kurtarıyor. Kaptanı ölüm döşeğinde tayfasına gitmek istiyor. Tayfa sağlamdır biz buraların adamıyız onlara güven diye nutuk çekiyor tekrardan ayı. Duygulandım.

Law - Dur Bepoo geri dönmeliyiz
Bepo - Neden kaptan?
Law - Tüm op camiası ölmemi bekliyor ölümsüzlük şeysi boşa gidecek
Bepo - Basarız retconu bebeğim sen yeter ki üzülme
 
Heat ateş atıyor Penguin su atıyor penguin daha iyi abi :d Muhabbete bak. Sağ kollardan bahsediyorum ben. Chopperın topunu yemesine gerek yok Bepo gibi kendisi taş gibi adam. Wanoda kendi neslinden olan adam öldürdü. Kaido'dan kan aldı.
Bu muhabbeti siz yapıyordunuz. Law'ın tayfa durmadan gömülüyordu. Kid'in tayfada 1 süpernova var ve diğerlerinin tasarımları değişik diye tepemize çıkarttınız. :D
Kaptanı kurtaracağım derken çeyrek yiyip seriden ayrıldı. Bir tarafta kaptanını kurtarayım derken çeyrek yiyerek yenilen adam var ve bir tarafta kaptanını başarıyla kurtaran bir adam var. Diğer tırsak ve ağlak tayfa üyelerini saymıyorum bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık