Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garpın eğer bir handikapı ki ciddi bir handikap olması lazım yoksa buradan lehine sonuçla ayrılır . Ne Kuzanın ne de başkasının gücü yetmez Garpa .

muhtemelen Garp ile Kuzan arasında bir konuşma olacak ve Garp buruk ve üzgün şekilde adadan kendi isteği ile ayrılacaktır.
 
Bağlam yeteneğine hayranım MW :D

MF'deki tereddütü zayıflık getirdi zaten, adam gayet farkında durumun. Bu nesi tuhaf geldi sana? MF'deki tereddütlerinin nasıl zarar getirdiğini de artık iyice bildiğinden adam bir daha yaşanmasın istiyor ve direkt olarak yok ediyor işte. WB fanları oturup kalkıp dua etsinler Garp MF'de tereddüt yaşıyordu ve bunalıma düştü diye. Tereddüt yaşamayan hali bu işte adamın :D

Gelgelelim Ace ve Kuzan arasında dağlar kadar fark var. Biri torunu diğeri 30 yıl önce ders verdiği biri.
Tuhaf gelmedi cümleyi görünce yazayım dedim herhalde bunu da inkar etmezsin karakter kendine gönderme yapmış diye :D Garp kendini de eleştirmiş dolaylı olarak Oda ise bilinçli yapmıştır elbette.Evet oraya geleceğinizi biliyorum ama adam mf savaşında savaşmadı zaten sadece Marco’ya vurdu Luffy’den yumruk yedi.Tereddüt etmese savaşacak diye birşey yok Sengoku’nun emirlerine Marco vuruşunda karşı geliyor zaten.
 
Benim dediğim de şu: Adam yonkou seviyesi de olsa Roger öyle gelip yenemez ki zaten. Yani yonkou seviyesi de olsa dediğin durum oluyor. En büyük örneği Roger’ın Koca Anadan kitabe çaldığı vakit. Zaten bu iki seviye arasında amiral yonkou gibi bir fark da yok. Babalık ile Rogerın denk olduğu zaten bir çok yerde vurgu yapılıyor ama Garp ile ilgili aynı vurgunun yapıldığını pek hatırlamıyorum. Bir tek hapishane sahnesi ve klasik Rogerı kovalama muhabbeti var galiba. Varsa da bana öyle gelmemiş demek ki. Ayrıca bu adam Sengoku ile Shikiye beraber dalıyor. O zaman ona da bakıp yonkou etmez mi diyelim? Şimdi bu tarz durumlar varken yonkou seviyesi olunca Roger direk Garpa üstünlük kuruyor manasına gelmiyor yani. Yonkou seviyesi dediğimde onun en üst zirvesinde görüyorum Roger ve Babalıkın hemen ensesinde. Bir de Kaidou, Shanks ve Koca Ana bu adamlarla kapışamaz mı yani?

Şunu da belirteyim; zaten yonkou seviyesi olsun olmasın zaten denizcilerin en güçlü askeri olarak serinin zirvelerinden biri oluyor doğal olarak. Durum benim için bundan ibaret. Tabi sen bir anlamda simgesel olarak Garp-Roger-Babalık eşit denklemi diyorsun ama Garp mesela hala benzer güçteyse o zaman Kaidou da o seviyeye çıkar. Bu tartışma böyle uzar gider. Son kısımda dediklerini biliyor ve onaylıyorum.
Wb ve Roger'ın denk olduğunu ileten şahıs Buggy. Garp ve Roger'ın birbirleriyle defalarca savaştığını belirten şahıs ise Roger'ın kendisi. Önemsiz bir detay değil yani. Valla zirve Roger yonkolara ölümüne zorlanmaz. Zirve Roger Garp'ı yenebilse dahi Enies Lobby sonu Luffy gibi bir şey olur. Benim gözümde aradaki seviye farkı böyle. Sana göre yonkolar daha yakınsa bilemem.
 
Law'ın Zoro'yla PH'den beri kıyaslandığı, hatırı sayılır bir dönem Zoro'cuların Law'la Zoro kıyaslıyorlar diye eziklendiği ve içten içe buna tutulup Dressrosa dönemi patlama yaşayarak Law'a yüklendiklerini bilmediği için maziye hakim değil. Sanıyor ki forum Law'ı pamuklara sarıyor Kid'e de lamia tarifesi çekiyor. Onu yapan mangaka, forum değil.
Benim bu siteyi üye olma sebebim ziyaretçi olarak baktığımda Law'ın gömüldüğü mesajlarını görmemdi. Gelip onlara karşıt durmak için üye olmuştum.
 
Bu Coby’ler Garp’ı unutmaz değil mi?

Coby: Ya biz birşey unuttuk ama neyi unuttuk orasını hatırlayamıyorum.
Kujaku: Valla bence de birşeyi unuttuk ama çıkaramadım şimdi.
Prince Grus: Neyi unuttuk biz?

O sırada Garp:”Ulan mallar.Beni unuttunuz.Durdurun gemiyi.Yüzdürmeyin beni Marijoa’ya kadar!
 
Aynen abi Heat çok güçlü. Tasarımı çok iyi. Alev falan atıyor bir de. Aynen tayfada herkesin tipi çok iyi. Kesin güçlülerdir. :ehe:
Heat ateş atıyor Penguin su atıyor penguin daha iyi abi :d Muhabbete bak. Sağ kollardan bahsediyorum ben. Chopperın topunu yemesine gerek yok Bepo gibi kendisi taş gibi adam. Wanoda kendi neslinden olan adam öldürdü. Kaido'dan kan aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık