Guernica Wano’ya dükkan açmış. Bende öyle bir duyum aldım.Guarnica'nın mezar taşı görünüyormuş.
Guernica Wano’ya dükkan açmış. Bende öyle bir duyum aldım.Guarnica'nın mezar taşı görünüyormuş.
Garp gözlem dışı tüm hakilerde önde bence ya, 4 ay karanlıkta bekletilmiş pitbull gibi bişey çıktı adam.Shanks h.hakide Garp içten patlatan hakide zirvedir şu an herhalde.
Foto YıldızGuernica Wano’ya dükkan açmış. Bende öyle bir duyum aldım.
WB'de son hakisini Shanks'a harcamıştı.Ben de bekliyordum yüksek haki de, bu yaşta Shanks’dan aşağı kalmamasını beklemezdim. Görünürde daha azman hatta. Ray iki haki salınca ter atıyordu.
Shanks h.hakinin bugüne kadar gördüğümüz en devasa boyutlusunu saldı Wano'da. Bu gücü daha önce de özel olarak vurgulanmıştı. Reisin h.haki de dehşetül vahşettir de Shanks'tan güçlü değilse şaşırmamGarp gözlem dışı tüm hakilerde önde bence ya, 4 ay karanlıkta bekletilmiş pitbull gibi bişey çıktı adam.
Shanks son hakisini alıp savaşı Dünya hükümetinin kazanmasını sağlamıştır. Kaido tehditini aradan çıkardı birde üstüne karasakal tehditini yok etti. Abim hükümet için çalışıyorWB'de son hakisini Shanks'a harcamıştı.