Garp sıcak havalarda ter yerine haki atıyormuş vücudundan.Sonra bu hakileri şişelere doldurup ''hakiki haki özü'' diye satıyorlarmış.
Bunu gördüm, onaylı spoilerların düşmesini bekliyorum. Bölümde feci teşkilat var ama detayları belli değil daha
Olum silah yok meyve yok ve buna rağmen zirvedeki adamlardan biri işte. Boşuna demiyorum Luffy meyve yiyeceğine Garp'tan adam akıllı eğitim alıp öyle çıksaydı macerasına sıka sıka ilerlerdi yonkolara kadar.Abi bu adamda nasıl bir haki var?
Ben de bekliyordum yüksek haki de, bu yaşta Shanks’dan aşağı kalmamasını beklemezdim. Görünürde daha azman hatta. Ray iki haki salınca ter atıyordu.Olum silah yok meyve yok ve buna rağmen zirvedeki adamlardan biri işte. Boşuna demiyorum Luffy meyve yiyeceğine Garp'tan adam akıllı eğitim alıp öyle çıksaydı macerasına sıka sıka ilerlerdi yonkolara kadar.
Shanks h.hakide Garp içten patlatan hakide zirvedir şu an herhalde.Ben de bekliyordum yüksek haki de, bu yaşta Shanks’dan aşağı kalmamasını beklemezdim. Görünürde daha azman hatta. Ray iki haki salınca ter atıyordu.