Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ciddi ciddi BB'yi eggheade gönderip ışığın karanlıktan kaçamadığı tarifeyi mi çizecek yoksa. Kuzan yoksa lafite gibi önemsiz bir tipin tek başına egghead'de işi ne
 
Bir şey söyleyeceğim kızmayın ve kusurunuza bakmayın. Şurada halen o kadar mantık dışı yorumlar var ki şaşmamak elde değil. Halen Garp'ı ilahlaştırıyor ve karşısındakileri ezikliyorsunuz. Siz Wano'da hiç şahit olmadınız mı bire karşı çoklu mücadelelerde tek olan kişinin ne kadar güçlü olursa olsun zorlandığına? Garp'ın vücudu Big Mom ve Kaido gibi dayanıklı değil ki hasara dayansın. Üstelik Garp bu ikisinden daha da yaşlı. Garp'ın karşısındaki kişiler Luffy, Law ve Kid'den hem daha tecrübeli hem de hepsi birer cani. Garp'ı yenmeyi bir yana koyun ağzına bile ederler. Karasakal Korsanları'nın en zayıf üyesi bile Canavar Korsanları'nın üçüncü adamı seviyesi çıkacaktır. Şu adamları boş beleş adamlar gibi görmekten vazgeçin. İki yıl önce İmpel Down'un en tehlikeli ve güçlü mahkumlarının tutulduğu kattaydılar. Orada onca mahkum arasında birbirlerini öldürerek hayatta kaldılar ve Marinford'da terör estirip oradan çıkmayı başardılar. Bu iki yıllık zaman zarfında herkes gibi bunlarda güçlenmişlerdir. O zamanlarda sadece Sanjuan Wolf'un meyvesi vardı. Şimdi hepsinin birbirinden tehlikeli ve güçlü meyveleri var.

Buradan Garp'ın canlı çıkması Oda'nın sıçıp sıvaması olur.
Kaido 9 vs 1’de insan formuna geçince düzgün yara almadan çıktı. Aralarında 2 tane jack’ten güçlü, 2 tane de jack’e yakın(belki denk) adam vardı.

Her toplu dövüş Big mom vs Kidd&Law gibi olmaz. Hem mangaka bunlara kazandıracak şekilde senaryo yazdı hem de güçleri böyle bi dövüşe uygundu.

Karasakal tarafı onursuz olduğu için Garp’ın ciddi hasar yeme ihtimali var. Görünmez shiryuu bişey yapabilir. Toplu düz dalsalar bişey olmaz.
 
Sanırım Roger = 3 amiral doğru çıkacak bu gidişle . Adam harcıyor amiralleri .

shanks şu an 2 amirali gümletir gibi .

sakazuki amiral değil . O Farklı kulvardır artık .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık