Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde of panel beklenebilir ancak shank tarafinda gösterdi. Garp ve BB tarafinda da olasi. 2 ihtimal var bölüm için. Yüksek ihtimal BB tarafini göstericek gibi shanks olunca digeri yarim kalmasin. Digeri kizaru tarafi. O daha düsük ihtimal. Bir kere tayfa tarafina geçti mi bitirmesi daha dogru. Gerçi garp ne olucak o da muamma. Off panel görebiliriz. Tayfa arc sonlarina dogru görebiliriz.

BB meyveyi birakmaz kolay kolay. Law gidici gibi duruyor. Beklenen de o zaten. Bir ihtimal kaçma gibi bir durum olabilir. Ancak meyve çabuk tüketiyor gücü ve Van augur'da teleport varken yine zor.

BB 3 meyve yiyebilir mi? O belli degil ancak 3 kurukafa amblemi var belki oraya vurgu olabilir. Meyveler efso olmadan da zaten çok saglam ancak law meyvesi de bi o kadar saglam. Bu olursa luffy'nin isi çok daha zor. Meyve iptal durumu da var. Paso haki kasmasi gerek. Gelecek görse dahi çok etkilemeyebilir. Yami yamiden kaçmak zor. Haki bazli saldirilar gelistirmek zorunda.
 
Bu twiter soytarıları işi iyice şova döktü . Milletle … geçiyorlar . Bunlara neden prim veriliyor anlamıyorum. Site özelinde değil genel olarak . Sayıları da artıyor gibi geliyor .
 
Bu twiter soytarıları işi iyice şova döktü . Milletle … geçiyorlar . Bunlara neden prim veriliyor anlamıyorum. Site özelinde değil genel olarak . Sayıları da artıyor gibi geliyor .
Site yönetime çağrım nasıl durduk yere gif resim youtube linki vb yasakladılarsa bu tip absürt ergenlerin gif tarzı twittleride yasaklansın.Gerçek yazı mangadan resim vb varsa sadece onlar yayınlansın.Konuda yine isteyen istediği şekilde aklından geçenleri sallayabilir.
 
Law'dan kaçıyorsa Bb yediği meyveleri de vücudundan çıkarıp hakeden birilerine teslim etsin şuan da en güçsüz yonko Karasakaldır.Buggy>Karasakal
 
Bir şey söyleyeceğim kızmayın ve kusurunuza bakmayın. Şurada halen o kadar mantık dışı yorumlar var ki şaşmamak elde değil. Halen Garp'ı ilahlaştırıyor ve karşısındakileri ezikliyorsunuz. Siz Wano'da hiç şahit olmadınız mı bire karşı çoklu mücadelelerde tek olan kişinin ne kadar güçlü olursa olsun zorlandığına? Garp'ın vücudu Big Mom ve Kaido gibi dayanıklı değil ki hasara dayansın. Üstelik Garp bu ikisinden daha da yaşlı. Garp'ın karşısındaki kişiler Luffy, Law ve Kid'den hem daha tecrübeli hem de hepsi birer cani. Garp'ı yenmeyi bir yana koyun ağzına bile ederler. Karasakal Korsanları'nın en zayıf üyesi bile Canavar Korsanları'nın üçüncü adamı seviyesi çıkacaktır. Şu adamları boş beleş adamlar gibi görmekten vazgeçin. İki yıl önce İmpel Down'un en tehlikeli ve güçlü mahkumlarının tutulduğu kattaydılar. Orada onca mahkum arasında birbirlerini öldürerek hayatta kaldılar ve Marinford'da terör estirip oradan çıkmayı başardılar. Bu iki yıllık zaman zarfında herkes gibi bunlarda güçlenmişlerdir. O zamanlarda sadece Sanjuan Wolf'un meyvesi vardı. Şimdi hepsinin birbirinden tehlikeli ve güçlü meyveleri var.

Buradan Garp'ın canlı çıkması Oda'nın sıçıp sıvaması olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık