Onuda anlamak lazım denizcilerin ihanetinden sonra Karasakal tayfası onu benimsemiş belli ki.Bu kadar salmasını da beklemiyordum Smoker ile olan konuşmasından sonra özellikle. Ama dediğin gibi çıkacak sanki dümdüz katılmış.
Onuda anlamak lazım denizcilerin ihanetinden sonra Karasakal tayfası onu benimsemiş belli ki.Bu kadar salmasını da beklemiyordum Smoker ile olan konuşmasından sonra özellikle. Ama dediğin gibi çıkacak sanki dümdüz katılmış.
Hocam Law'ın kan akıttırıp terlettiği yer de Garp yok eder Teach'i Bir de dinlenmeden iyileşmeden adaya gelirse vay haline ki vay haline Benim tahminim şu bir daha ki bölüm aokiji vs garp olur garp üstünlüğü kurar coby'i alır adadan gider sonra teach gelir durumu sorar önce sinirlenir sonra güler başka bir plan bulmamız lazım der devam eder ekstra birşey olmaz. Kimse kusura bakmasın ne garp kuzan'a kaybeder ne de teach'e oradan sağ salim sapa sağlam çıkar gider.Yaşlı Garp yenemez Teach'i, adam çok tehlikeli. Ne yapıyor ediyor galip geliyor. Denk gelirlerse Garp'ın işi zor.
Teach hakkında bilmediğimiz şeyler var. Net bir dövüşünü görürsek olayı anlarız. Çıkacak bir şeyler.Hocam Law'ın kan akıttırıp terlettiği yer de Garp yok eder Teach'i Bir de dinlenmeden iyileşmeden adaya gelirse vay haline ki vay haline Benim tahminim şu bir daha ki bölüm aokiji vs garp olur garp üstünlüğü kurar coby'i alır adadan gider sonra teach gelir durumu sorar önce sinirlenir sonra güler başka bir plan bulmamız lazım der devam eder ekstra birşey olmaz. Kimse kusura bakmasın ne garp kuzan'a kaybeder ne de teach'e oradan sağ salim sapa sağlam çıkar gider.
Değersizlerin değeri olmaz paşam. Aramaki'nin One Piece evrenine tek katkısı yeşili korumasıdır.Aramaki'nin değerini anlayacaksınız.
Kuzen kendi kendini gömdü bence. Sırf ustasının kendisine eğitim verdiği için onun aciz görünmesini istemediği için kendi kendini dövüyor.Garp'ın fırlatılışı etkili gözüksün diye çaktırmadan yere doğru soru yaparak daha da derine düşen Kuzan'a şapka çıkardım
Aramaki'nin değerini anlayacaksınız.
Momo ateş saldırısıyla Wano'yu yakarken adam ne yapıyorsun tüm ülkeyi yakacaksın demişti. O ana kadar ciddileşmemişti. Özünde iyi bir adam çıkacak bu Aramaki. Yoksa değer vermediği insanların ülkesini korumaya çalışmaz.Değersizlerin değeri olmaz paşam. Aramaki'nin One Piece evrenine tek katkısı yeşili korumasıdır.
Bence ülkenin Shogunu olduğunu bildiği için ülkeyi yakacaksın dersem durur yoksa amiral mamiral dinlemez içimden geçer vallaha demiştir. Donanmayı sevmeme sebebim bizim tayfanın düşmanı oldukları için. Hiçbir donanma üyesinden nefret etmedim ama bu tam bir gevşek, adamlık evriminin en son halkası bile olamayacak kadar aşağılık çıktı. Lucci bunun eline su dökemez.Momo ateş saldırısıyla Wano'yu yakarken adam ne yapıyorsun tüm ülkeyi yakacaksın demişti. O ana kadar ciddileşmemişti. Özünde iyi bir adam çıkacak bu Aramaki. Yoksa değer vermediği insanların ülkesini korumaya çalışmaz.
Ne zaman öğretti? Hatırlamıyorum.chopper övgüyü hak ediyor etmesine de asıl övmemiz gereken karakter şu şapşik değil mi? sonuçta, chopper'a da o öğretti canavar formunu etkili bir şekilde kullanmayı.
sağdan soldan tırtıkladığı paraları pavyonda ezerken farkında bile olmadan seriye yön veriyor kral. vegapunk da gitsin kendi aklı tarafından esir edilsin.