Suyun içine bırakıversin, kafes mi gezdirecek adam yanında.
Oda karaktere verdiği yetenekleri unutuyor. Gerçi ne yapsın adam, 5milyarlık Roger kalibresinde meyve tasarlamış, illaki kısacak gücünü.
Suyun içine bırakıversin, kafes mi gezdirecek adam yanında.
Adamda cesaret yok. Çizdiği karakterleri birbirine yedirmeden altından kalkacağı dövüşler çizecek yeteneği yok. Yoksa nerden baksan +15 tane sağlam dövüş çizmesi gerekirdi muhtemelen. O kafa yok adamda.Beni en çok üzen bu seri bir daha gelmeyeceği için bu vs leri neden off panelle geçiyor. Yani neden saçma sapan şeyleri sayfalarca okuyup vs çizmiyor. Law vs teach çiz, karanlık meyvesini görelim, deprem meyvesini görelim
Genel olarak yorum alabilir miyim senden. Nasıl buldun.Suyun içine bırakıversin, kafes mi gezdirecek adam yanında.
Oda karaktere verdiği yetenekleri unutuyor. Gerçi ne yapsın adam, 5milyarlık Roger kalibresinde meyve tasarlamış, illaki kısacak gücünü.
Bisento örneğinde Aokiji, gözlem hakisiyle nereye saldırı geleceğini gördüğü için o kısmı boşaltıyor. Burada full dönüşüm yapmasını gerektirecek bir durum yok. Dolayısıyla bu örnek yanlış olsa da genel olarak düşüncene katılıyorum. Kral haki meyve kullanımını sınırlandırıp yer yer engelleyebilir bence de.Şuradan da gördüğümüz üzere h.haki element dönüşümünü engelliyor olabilir çok büyük ihtimal. Aramaki boş yere kas kastı kesilmemiş ya da acaba gura-gura dan dolayı mı diye düşündüğümüz yerde wb h.haki ile vurmuş akainu dönüşememiş. Marco+vista yı rahatça karşılayan adam fark ettiği halde wb den saldırı yemişti nedeni belli oldu gibi. Baya h.haki paralize ediyor kullanıcıyı. Burada da kuzanın dönüşüm yapması gerekirdi karnında bisento var ikenjozunun saldırıyı fark edip dönüşen ve sadece 1 damla kanla atlatan karakter burada gerçek bedeniyle gömülüyor dönüşemiyor. BB için geçerli olmaz belki de olursa ki fanlar için olacak gibi, akainu vs luffy ye hazırlık şu olay.
Garpi Dragon kurtarsa ilginç olurdu ama Luffyi sürekli görüyor zaten bu adam, belki 20 30 yıldır kendi oğlunu görmuyordurEfsanevi kahramana efsanevi bir son geliyor bence. Ölmeden önce torununu bir kez daha görsün isterdim.
Filo Amirali'nin KILIÇ'ta olacağını hiç zannetmiyorum. Öyle bağımsız veya özerk davranamaz.Akainu sence KILIÇ'ta mı?