Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzan kutsalları indirmesi karşılığında Teach'e katılmış olabilir. Bu Teach'e de uyan hedef adam kral olmak istiyor. Bu yolu açacak olan şey de Garp'ın esir alınışı olacak Arıkovanı resmi bir ada olarak kabul edilirse reverieye katılma konusunda bir plan yapmış olabilirler.
 
Law fanı olduğuna emin misin :D @Trafalgar Law İçinizdeki Invictus olabilir.
Şaşırdım birazcık. Olsundu. :p


Senin kadar ballısını görmedim.Başka mangada olsa 10 kere ölecek adam yine yaşıyor yine yaşıyor yok böyle birşey. :D Galiba ameliyatı Luffy’e saklıyor ille de Luffy diyor. xD
Law bir çok karaktere kıyasla ilmek ilmek yazılmış, özenilmiş karakter. Yaşamak içinde emellerine ulaşmak içinde hem direnci hem yolu var. Bir kısım insanlar tablonun küçük bir kısmına baktığı için aslını görmüyor. Potansiyelini kabul etmiyor/etmek istemiyor.

Karaktere ameliyat gözüyle bakılmasını bile kolpaya çıkaracak belki de. Luffy ile birlikte omuz omuza verip dövüşmelerine rağmen gün sonu seni öldüreceğim diyen biri Law. Yapacak gibi de durmuyor yani.


Doffy olsa ikna edecekti işte koltuğa oturtmadı boşa herkes ikna edemez. ;) Altından girip üstünden çıkacaktı güzellikle yaptıracaktı o işi.
Doffy'deki sorun bile isteye Law'ın bunu yapmayacağını anlayamaması. Anlasa ikna ile uğraşmaz.. :D
 
Shanksa yara acabilen bir kişiye karşı law bence iyi iş çıkardı en azından dayandı tek yemedi karşıya hasar biraktı varlık gosterdi . law şimdi lufynin pesine düşer ne olur lufy abi yardim et tayfamı geri alayım der 😂😅
 
Şuradan da gördüğümüz üzere h.haki element dönüşümünü engelliyor olabilir çok büyük ihtimal. Aramaki boş yere kas kastı kesilmemiş ya da acaba gura-gura dan dolayı mı diye düşündüğümüz yerde wb h.haki ile vurmuş akainu dönüşememiş. Marco+vista yı rahatça karşılayan adam fark ettiği halde wb den saldırı yemişti nedeni belli oldu gibi. Baya h.haki paralize ediyor kullanıcıyı. Burada da kuzanın dönüşüm yapması gerekirdi karnında bisento var iken
jozunun saldırıyı fark edip dönüşen ve sadece 1 damla kanla atlatan karakter burada gerçek bedeniyle gömülüyor dönüşemiyor. BB için geçerli olmaz belki de olursa ki fanlar için olacak gibi, akainu vs luffy ye hazırlık şu olay.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık