Garp 5 taç Sakazuki 4 taç gibi bir his vuku buldu bakalım.Akainu'nun ödülü hesaplamaya kalksak işin içinden çıkamayız. Bu nasıl bir büyüklük böyle.
Garp 5 taç Sakazuki 4 taç gibi bir his vuku buldu bakalım.Akainu'nun ödülü hesaplamaya kalksak işin içinden çıkamayız. Bu nasıl bir büyüklük böyle.
Çapraz Lonca: Veriyoz işte bir şeyler siz bi getirin ilk önce sonrasını düşünürüz.Reisler küsuratsız çalışıyor. Dünya Hükumeti gibi kuruş hesabı yapmıyor
Şu ilk posterdeki Spabem midir nedir, taç 1 milyarsa ödülü Zoro ile aynı. Reisi merak ettim.Reisler küsuratsız çalışıyor. Dünya Hükumeti gibi kuruş hesabı yapmıyor
Oda'nın denizci göstermeme fantezisi sağ olsun o reisi bir daha görmeyiz.Şu ilk posterdeki Spabem midir nedir, taç 1 milyarsa ödülü Zoro ile aynı. Reisi merak ettim.
Yonkolar aman ağzımızın tadı kaçmasın diye yeni dünya'da saklanırken bunlar denizcilerin başına ödül koyacak cesarete sahip en azından.Çapraz Lonca: Veriyoz işte bir şeyler siz bi getirin ilk önce sonrasını düşünürüz.
En azından doğru düzgün denizciler görürüz bu şekilde diye umut ediyorum.Şu ilk posterdeki Spabem midir nedir, taç 1 milyarsa ödülü Zoro ile aynı. Reisi merak ettim.
Normalde Croco sırf yanında Yonko seviyesi adam var diye bu kadar gaza gelmiştir diyecektim de bu adamın bir kova suluk canı varken tek başına hem Mihawk a hem de Beyazsakal a saldırdığını hatırladım. Adamda tam Kid cesareti var ama en azından onun kadar salak değil. Doğru kişileri kendi safına çekip arkasını sağlama almasını biliyor.Yonkolar aman ağzımızın tadı kaçmasın diye yeni dünya'da saklanırken bunlar denizcilerin başına ödül koyacak cesarete sahip en azından.
En azından doğru düzgün denizciler görürüz bu şekilde diye umut ediyorum.
8 tane dağ yıkan adam bu, adanın yapısı ile dağlar eşit ise oluru var gibi, tabi tek yumrukta yok etmesi mantıksız olabilirTek yumrukla ada yok etmek aşırı uçuk bir şey, gerçek olduğuna inanmıyorum şuan.