Kardeşim benim yüksel yükselGura gura ile ada oynatmaya benzemez. Burada safi emek safi hakiden bahsediyoruz.
@Montana @II. Invictus @William cutting
Kardeşim benim yüksel yükselGura gura ile ada oynatmaya benzemez. Burada safi emek safi hakiden bahsediyoruz.
Bölümde Garpın yaptığını Law yapsaydı 7 kitaba sığacak paragraf dizmiştin şimdiyeBoş binalara Haki şov yapan bir Garp. Yaşlılık böyle bir şey demek ki!
Garp Reis "Biz, adı geçenlerin çoğuyla rakip bile değiliz, aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, benzer başarılarımız da yok." Kimler kimlerle kıyaslanıyor. Garp Dedenin kıyaslanacağı biri varsa Babalıktır. Kid kim Garp ile kıyaslamak kim...Garpçılar sakin olun en son kidin shanska artislendiği zaman sonraki haftalarda ne duruma düştüğü ortada
Garp'ın hapşırması > Gura gura.Gura gura ile ada oynatmaya benzemez. Burada safi emek safi hakiden bahsediyoruz.
İçi insan dolu tokilere sıkmadığı için Garp'a eksi yazdıBölümde Garpın yaptığını Law yapsaydı 7 kitaba sığacak paragraf dizmiştin şimdiye
Ben bu ifadeyi biraz abartı buldumGarp'ın hapşırması > Gura gura.
Şuradaki binalarsa her biri 10 gemi boyutunda gibi.Temsili
Seninki çok şanslı. Garp bunu Law gibi denk getirse gte gelirdi, Garp bunu yanında Kuzan varken denk getirse gte gelirdi, Shanks gittiği yeri doğru tahmin etse gte gelirdi, hep bir şekilde yolunu buluyor.
Adaya tek attı spoileri yalan çıktı. Ata ata boş binalara tek atıyormuş.Ben onu yazarken Garp adaya tek attı sposu gelmemişti daha.