Güya en özel meyveleri avlıyordu karasakal bunlar mı özel şimdi?Tüm çöp meyveleri bir bölümde gösterip aradan çıkarmış.
Teach şeytan meyvesi kitabını tersten okumuş galiba. Magellanın zehir meyvesini almak varken alkol meyvesi yedirmişTüm çöp meyveleri bir bölümde gösterip aradan çıkarmış.
Ada hareket ettirme kadar boş meyve görmedim şimdiye kadar.Güya en özel meyveleri avlıyordu karasakal bunlar mı özel şimdi?
Montaj bu. Benim Mw'm bunu demez.Arşiv mükemmel bir şey değil mi?
Alkol meyvesi güçten düşüren bir meyve ise güzel olur aslında maruz kalan kişinin güçlerini kısıtlıyorsa mesela.Teach şeytan meyvesi kitabını tersten okumuş galiba. Magellanın zehir meyvesini almak varken alkol meyvesi yedirmiş
TemsiliAdaya tek atmıştan birkaç bina yıkmış aşamasına nasıl geldik? Neyse büyük binalardır onlar.
Seninki çok şanslı. Garp bunu Law gibi denk getirse gte gelirdi, Garp bunu yanında Kuzan varken denk getirse gte gelirdi, Shanks gittiği yeri doğru tahmin etse gte gelirdi, hep bir şekilde yolunu buluyor.Seride ki bahtsız bedevilerden biri moria diğeri de adası dağıtılan karasakal
Adaları kontrol ediyor biride sonsuz alkol işte misGüya en özel meyveleri avlıyordu karasakal bunlar mı özel şimdi?
Sonsuz alkolü shaks'a verin adam içmeden duramıyor.Adaları kontrol ediyor biride sonsuz alkol işte mis