Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana bu Galaxy tekniği Galaxy Wink tarzı birşey gibi geldi ne diyorsun Ivankov’dan çalmış olabilir mi ? :D
Uzaklardan bir patlama sesi duydum şu an, baktım Galaxy ismini duyup hypelananlarmış :hhh::hhh::hhh:

ölümün kıyısına getirmişler birbirini ve ikisinin de meyvesi yok wb ile Roger iki kral olarak anılıyor ama wb meyve yemiş bir karakter meyvesiz olarak zirve de Roger ve Garp var o zaman bu şunu doğuruyor 3 tür hakide masterlar hele ki Garp adamın lakabı yumruk garp Roger gibi kılıç da kullanmıyor direkt yumrukları ile işi bitiriyor yani bu adama yok görünmezlik ile yok deprem meyvesi ile hasar vermek öyle kolay değildir bu adam 3 tür hakide master yapmıştır kısaca o adadan cobyi alır rahat rahat çıkar gider.
Bilek güreşi turnuvası olsa yine Garp'a bahis oynamam, evi arabayı satar Kaido'ya yatırırım. :)
 
BB’nin üç kişiliği var teorisi tutacak, birinde kral haki olacak. Shiryu görünmez olup bir handikap açacak Garp öyle yenilecek, başka yolu yok gibi.
 
Anime de 3 zirve var Roger, Garp ve Wb şimdi bakıyoruz Roger ve Garp devamlı vs atmış ölümün kıyısına getirmişler birbirini ve ikisinin de meyvesi yok wb ile Roger iki kral olarak anılıyor ama wb meyve yemiş bir karakter meyvesiz olarak zirve de Roger ve Garp var o zaman bu şunu doğuruyor 3 tür hakide masterlar hele ki Garp adamın lakabı yumruk garp Roger gibi kılıç da kullanmıyor direkt yumrukları ile işi bitiriyor yani bu adama yok görünmezlik ile yok deprem meyvesi ile hasar vermek öyle kolay değildir bu adam 3 tür hakide master yapmıştır kısaca o adadan cobyi alır rahat rahat çıkar gider.
üçü meyvesiz,salt olarak zirvedeler ama biri dünyanın en güçlü adamı zira meyvesi var. Ama bunların dışında dayanıklılık olarakta bu üçünden zirvede Wb

Yani wb her türlü bu ikisinden bir tık ötede meyve/meyvesiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık