Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadığım şey neden herkes Garp'ın öleceğini düşünüyor? Daha doğrusu Karasakal tarafından öldürüleceğini düşünüyor. Bu herif denizciler arasında ileri gelenlerden, yılların denizcisi ve bu yüzden tecrübesi de yüksektir. Bu kadar tecrübeli ve güçlü birisi neden bir ölüm görevine gitsin hem de bu tarz bir ekiple?

Şimdi her ne kadar güçlü rakiplerle karşı karşıya olsa da karşıda Kuzan var. Kuzan bildiğin Garp'a hayran, geçmişte büyük ihtimal Kuzan'ın hayatını falan kurtardı ki durmadan Luffy ile karşılaştığında veya dövüştüğünde "dedene bir iyilik borçluyum" tarzı konuşuyor. Hatırlarsınız MF'de Sakazuki tam Luffy'e saldıracakken Kuzan araya giriyor ve orada da bu sözü söylüyor. Yani olası bir Garp Team vs BB Korsanları olursa, Garp'ın sonu Kuzan'ın elinden olacakmış gibi geliyor bana. Böylelikle Kuzan'ın tayfadaki yeri daha da sağlamlaşacak.Ya da bunların hepsinin dışında Garp, Coby'i kurtarıp anlının akıyla oradan çıkacak veya Kuzan ihanet edecek ve öyle kurtulacak.
 
Garp adada kendine yer açtı. Logia olan eleman güvenli bir şekilde gemiyi oraya indirir ve sonra başlasın gülle bombardımanı...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık