Sonuçta oğlu yaşı gereği gücünün zirvesinde.Prime Garp ın olduğu gibi.Garp da nasıl bir sperm kalitesi varsa nesilden nesile hepsi piskopat çıkmış.Yaşlı Garp bunu yapıyorsa Dragon çok dehşet birisi çıkabilir.
Sonuçta oğlu yaşı gereği gücünün zirvesinde.Prime Garp ın olduğu gibi.Garp da nasıl bir sperm kalitesi varsa nesilden nesile hepsi piskopat çıkmış.Yaşlı Garp bunu yapıyorsa Dragon çok dehşet birisi çıkabilir.
Biraz foruma ara veriyoruz hemen sallamalar başlıyor arkamızdan bize tatil bile haram. Etiketlemiyorum onlar kendilerini biliyor.Söylemediğim ve söylemeyeceğim laflar bana mal ediliyor milletin suçunu ben niye üstleniyorum arkadaş günah keçisi miyim ben :S Lucci ve Garp aynı cümlede bile kullandığımı hatırlamıyorum mesela.Görüş yorumlarını okuyayım diye giriyorum kendimi okuyorum hehehe şaka gibi.Valla uçan tekmeyle gireceğim herhalde bundan sonra…her an banlanabilirim gibi duruyor.
Hikayesi bitmemiş demişim yine tutturmuşum
Gerçi bu olsa 1080>1079 dererdiBölümen beklentim bu
Galaksi detayı felan hepsini içeriyor bir kuzan yok
Sen garp heytırındın doğru yolu mu buldun yumruklardan sonraBu Kidd Garp'ın ada teklemesinden yayılan haki dalgalarından birine gitmiş olmasın? Kızıl ejder de ben yaptım diye ortalıkta dolaşıyordur.
Sana bakınca bu nasıl Tiiç fanı diyorum sonra aklıma Teach'in de hiçbir rakibi gözüne kestiremediği geliyor.Karasakal ada'da olsaydı ordan anca cenazesi çıkardı Garp'ı hiçbir şekilde indiremez karasakal hile hurda ile bile.
Plüton musun be adam!Garp reis adaya tek atmak kalıbını literatüre soktu.
Başladın yine hikâyeye... :SHikayesi bitmemiş demişim yine tutturmuşum