Haki salınımı o kadar yüksek ki deprem etkisi yaratmış15 cm el genişliğiyle ada nasıl yok ediyor? Fay hattına falan mı vuruyor bilen yazabilir mi?
Haki salınımı o kadar yüksek ki deprem etkisi yaratmış15 cm el genişliğiyle ada nasıl yok ediyor? Fay hattına falan mı vuruyor bilen yazabilir mi?
Garpın yumruğunu havaya kaldırdığını gören korsanlar kendi kafasına sıkıyor, kılıç ustaları harakiri yapıyormuş.Söylenene göre Garpın yumruğuna bastığı haki ile ölüler canlanıp dile geliyormuş abi vurma diye .
Önce bir bölümü görseydik. Malum ilk gelen spoilerler sonrası sevinip de bölüm geldiği zaman kafasını kuma gömenlere çokça şahit olduk.@İtachi_27 Kaido’nun alev formuna Garp ne yapacak diyordu bi kaç gün önce, Garp devasa atak yapmış diye spo geldi. Bu evrene yollanan mesaj dalgası gerçek sanırım @William cutting
hakinin böyle etkileri varsa doğaya çiçekte açtırsın. Denizdede tsunami yaratsınHaki salınımı o kadar yüksek ki deprem etkisi yaratmış
Olum sen garp haterimisin bide ahahaj patlaya patlaya hal oldun. Kral hakisiyle işteArkadaşlar bir meyveyle falan ada yok etmekten bahsedilmiyor, yumruk ile adayı yok etti deniyor. Bunun saçmalık seviyesi ne böyle? Cidden inanılır gibi değil.
Böyle bir şov yapan adam Karasakal gibi 10 tanesini zorlanmadan alır.Oda lütfü'nün yakınlarına kıyak geçiyor.Yalnız işler buradan ters dönebilir…Yani Oda kendi kendine şunu düşünmüş müdür:”Ya ben Garp’ı bir bölümde harcamayım da bir iki bölüm şov yapsın ne de olsa sonra Karasakal’a aldırırım”
Oda bu yapar mı yapar.
Ben onu yazarken Garp adaya tek attı sposu gelmemişti daha.Önce bir bölümü görseydik. Malum ilk gelen spoilerler sonrası sevinip de bölüm geldiği zaman kafasını kuma gömenlere çokça şahit olduk.
Korkuyorum valla.Yani Karasakal’ın,Luffy’den önce düşeceğini düşünmüyorum çünkü.Böyle bir şov yapan adam Karasakal gibi 10 tanesini zorlanmadan alır.Oda lütfü'nün yakınlarına kıyak geçiyor.