Usopp şu an koramiral seviyesinde diyebilir miyiz?Captain 100 milyon diyorlar. Coby özel diye 500 milyon ediyor.
Captain Albay'a denk sanırım. Sonrası böyle:
Tuğamiral: Brannew
Tümamiral: Hina
Koramiral
Amiral
Bana kalırsa Albaylar 100 milyon ediyorsa Tuğamiraller 200+, Tümamiraller 300+ eder.
Koramirallar ise 500+ ediyordur. Zaten MF VC'leri bile Wano marabaları kadar güçlü döner.
Biz baştan beri böyleydik usta, biraz geç kalmışsınız...Hocam bannerları Garp yapma kararı aldık.Katılırsan seviniriz.
Bırakın şu işleri bir isyan yapsa akşamına affettirmek için kutsal ejder taşır sırtında.Ayrıca Garp'a Hükumet köpeği diyenlerin umarım insan içine çıkacak yüzleri kalmıştır.
Bu birlik MF'de olsa...Biz baştan beri böyleydik usta, biraz geç kalmışsınız...
Yalnız spoilerın tamamını henüz okuyabildim. Şunu anladım ki Dünya Hükumeti Garp'ı kontrol edemediği için Pluton'un peşine düşmüş. Pluton'u bularak kontrol edebilecekleri bir kitle imha silahına sahip olmak istemişler.
Ayrıca Garp'a Hükumet köpeği diyenlerin umarım insan içine çıkacak yüzleri kalmıştır. Adam zaten kimseyi takmadan saf bir adalet peşindeydi, bir de hükumetten bağımsız ve emir almayan bir birlik kurmuş.
Mesajını aldım reis, bannerimi Garp yapıyorum. Güçlü bir Amiral lobisi için ben de varım. @Sodex dostum sen de var mısın?Hocam bannerları Garp yapma kararı aldık.Katılırsan seviniriz.
Sus ihtiyar, kalbin tekleyecek yineBırakın şu işleri bir isyan yapsa akşamına affettirmek için kutsal ejder taşır sırtında.
Güzel sahne yalan yok da o piksel oranı nedir yaw gözlerim kanadı resmen.Sus ihtiyar, kalbin tekleyecek yine