İmdat! Bakış açısı hırsızı var. Kafamın içindeki fikri nasıl çaldın kardeş senLuffy ölmüş gitmiş arkasından konuşmaya gerek yok.
Babasını baya bekledim ama bir türlü gösterilmedi.
Dedesi de benden uzak Oda'ya yakın olsun
İmdat! Bakış açısı hırsızı var. Kafamın içindeki fikri nasıl çaldın kardeş senLuffy ölmüş gitmiş arkasından konuşmaya gerek yok.
Babasını baya bekledim ama bir türlü gösterilmedi.
Dedesi de benden uzak Oda'ya yakın olsun
Ondan şüphem yok. Shiryu'nun atacağı en ufak bir çizikte Garp'a eksi yazacak en az 10 kişi vardır.Zarar belki verir o kadar da değil ama shiryu dahil o adada garpi kimse indiremez
Garp > WB onaylanmış.Ne olmuş ne bu tantana
Senin genç zihnini yine @Montana ve @II. Invictus bulandırmış. Akıllan artık şu Kid olayından sonra.Garp > WB onaylanmış.
Spoilerı gördükten sonra küvette bayılmış
Garp için teşkilat önemli. Koby donanmanın geleceği ise Sakazuki de donanmanın kendisi şu an.
Denizci rütbelerine göre sabit ödüller verilmiş istisnalar dışında. Koramiral ödülü kaç olur dersin?Garp için teşkilat önemli. Koby donanmanın geleceği ise Sakazuki de donanmanın kendisi şu an.
Captain 100 milyon diyorlar. Coby özel diye 500 milyon ediyor.Denizci rütbelerine göre sabit ödüller verilmiş istisnalar dışında. Koramiral ödülü kaç olur dersin?
Hocam bannerları Garp yapma kararı aldık.Katılırsan seviniriz.Captain 100 milyon diyorlar. Coby özel diye 500 milyon ediyor.
Captain Albay'a denk sanırım. Sonrası böyle:
Tuğamiral: Brannew
Tümamiral: Hina
Koramiral
Amiral
Bana kalırsa Albaylar 100 milyon ediyorsa Tuğamiraller 200+, Tümamiraller 300+ eder.
Koramirallar ise 500+ ediyordur. Zaten MF VC'leri bile Wano marabaları kadar güçlü döner.