Wc de zehre bulamaya gerek yok koku bitirir rakibiTuvaleti bassan bile aniden seni zehire bulayabilir pek handikap göremedim hatta wc'de daha tehlikeli
Wc de zehre bulamaya gerek yok koku bitirir rakibiTuvaleti bassan bile aniden seni zehire bulayabilir pek handikap göremedim hatta wc'de daha tehlikeli
İşte handikap değil adamı indirmeye geldiysen bekleyeceksinO süreçte uzaklaşırsın işte niye wc baskını hayal ediyorsun olum
İki slasha, şok dalgasına seksenlik olur yeter ki vuranın çapı yetsin.İşte handikap değil adamı indirmeye geldiysen bekleyeceksin
Wc nin kapıya tıklatıp ne zaman çıkacağını da sormak gerek ona göre plan yapılabilir.İşte handikap değil adamı indirmeye geldiysen bekleyeceksin
Garp gibi köpek maskesi takan birinden h.haki beklememek lazım. Nerede düzene baş kaldıracak irade. Sende derken ace kastetiyordur.Seri tam olarak nerede değişti? MF’de Garp Luffy’e demek sen de bununla doğdun diyor, kral hakisi olduğunu nasıl belli etsin daha?
Valla Amiral, İmparator seviyesi adamlar dışında kimse de yapamaz o muameleyiİki slasha, şok dalgasına seksenlik olur yeter ki vuranın çapı yetsin.
Garp gibi köpek maskesi takan birinden h.haki beklememek lazım. Nerede düzene baş kaldıracak irade. Sende derken ace kastetiyordur.
Tinercinin lazere Law'ın PWsine gitmez diyorsun yaniValla Amiral, İmparator seviyesi adamlar dışında kimse de yapamaz o muameleyi
1,2 istisna olabilir. Onlar tam ara dere seviye. Beckman, Sabo, Yamato falan çeker en fazla. Sağ Koldan güçlü olman lazım en kötü bana göre.Tinercinin lazere Law'ın PWsine gitmez diyorsun yani