Köpek möpek ama güçlü bir köpek. Yiğidi öldür hakkını yeme.Garp'a köpek değil diyorlar, millet kafayı yemiş Adamın maskesi köpek, gemisi köpek, kendisi köpek İnanmıyorsanız dayıya sorun
Köpek möpek ama güçlü bir köpek. Yiğidi öldür hakkını yeme.Garp'a köpek değil diyorlar, millet kafayı yemiş Adamın maskesi köpek, gemisi köpek, kendisi köpek İnanmıyorsanız dayıya sorun
Bölümde 2 önemli ayrıntı var,Garp ın son yumruğundan sağlam kalanlar sadece ana tayfadaki ilk 5 6 kişidir diğerleri pert olmuştur. Onlarında geleceği parlak gibi gözükmüyor...
Korsan avlayıp insanları korumak isteyen gider ödül avcısı olur. Herşeyin farkında olup hükümetin altında çalışmak köpekliktir artık. Bari fuji gibi bişeyler değiştirme amacı olsa neyse. Adama amirallik teklifi gelince reddediyor.50 yıldır denizciler için çalışan tip kutsalların köpeği değilmiş hahlşaksdşlaksdşlasd
Yav he he.
Şu şeyi ne yapacağız; Teach’in bölüm boyunca bahsettiği plan olayını? Büyük planı garpı yakalamak mıydı?Bölümde 2 önemli ayrıntı var,
1- Binalara zarar gelirse Teach çok kızar diyor Pizarro
2- Garp'ın geldiğini gören Vasco ciddileşmiş
Şimdi Garp düşünsün
Onlarda da muhalefet bu kadar kötüyse, adam haklıGarp güçlü falan eyvallah da karakteri telefonunu çıkar diyen dayılar gibi. Hökümet giderse kim gelecek diyip yine martıya basmaya devam ediyor.
Hatırladım da yine içim acıdı be! Tamam atarlı ergen haketti yediği küsküyü ama tarihten de silmeseydin laKimse kusura bakmasın da dede Hayvan gibi şii yapmış resmen. Benim eleman geçen bölüm tek atmasa Kid reise Garp'ınkini daha etkileyici bulacaktım da gaza gelmiyorum şu an
Kılıç mevzusu Tanrı vadisine kadar bile uzanıyor olabilir. Garp, Sengoku ve Tsuru'nun kurmuş olması olası.Herkes Prince Grus ile Rosinante arasında bir bağ olduğunu düşünüyor. Eğer cidden bu bağ varsa büyük ihtimal Sengoku bu ekibin lideri olabilir, ihtimal güçleniyor çünkü Rosinante ile Sengoku arasında da bir bağ vardı. Eğer Prince gerçekten Rosinante'ın çocuğu falansa Sengoku'nun emrine girme ihtimali yüksek.