Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen Coby'den böyle bir sahne çıkacağını hayal edemiyorum. Psikolojik olarak bir şey yaşamalı bence.

Eğer Garp kendisini kurtarıp ölürse o zaman karakteri bir değişim yaşayabilir bence. Ama illa bu tarz olmasına da gerek yok Fujitora tarzı bir amiralde olabilir ileride.
 
Coby konusunda ön yargılı yaklaşıyorsunuz. Zaten sizleri tatmin edecek icraatlar yapmıştır yer aldığı sahneler ve hakkında söylenenler boş değil. Tipinin de ezik büzük yıllarındaki haliyle uzaktan yakından alakası yok. Adamları taşlaşmışken soğukkanlılıkla bir yonko ve Hancock'la istişare ediyordu bebe.

Büyüdükçe daha da karizma olur gücünü yansıtan görünüme ulaşır. Köpek gibi güçlü ve karizmatik Aokiji'nin zamanında Garp'ın yanında nasıl basit bir yancı gibi takıldığını hatırlayın. Adamın bizimkilerle karşılaştığı zamanki hali ya da o noktadan sonraki herhangi bir haliyle kıyaslayın. Anlarsınız.
 
Saldırının adından Garp'ın en güçlü saldırısı olduğunu anlıyoruz.

Karasakal, Marinford'da onca denizcinin içinde ikinci meyveyi yedi de kimsecikler gık diyemedi. Bu saatten sonra Garp hiçbir şey yapamaz. Şu anda Oda son kez bir şov yaptırdı.
Dağa taşa yaptığı saldırı derken ciddiyim; o daire ile belirlenen alana saldığı hakiyi Kuma'nın tekniği gibi sıkıştırıp küçültse karşısında kim olursa olsun tozu kalmaz.

1059. bölüme tekrar bir bakıver; Ray'in, Garp'a göre cızırtı sayılabilecek Siyah Yıldırımlarını gören BB nasıl R yapıyor, Garp'ın gökdelen boyutundaki Siyah Yıldırımlarını zaten Law ile kapıştığı yerden görmüştür ve Auger'a adada ne oluyor diye sormuştur; adada Garp'ın olduğu öğrenince 'O adaya çıkarsam öleceğim' hastalığına yakalanır. :fool:

Shanks kankası savaşı bitirdi; yoksa o Kara Sakal'ı orada parçalarlardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık