Ömrü hayatında hiçbir dövüşe girmeyip sadece Garp'tan düşen hakileri toplasa en güçlü amiral olur adam .ddDragon'dan iyi bir fikir adamı bile çıkmaz, gücü de belli gibi, kendinden başkasının yıldız olmasını istemiyor. Sabo'yu 2 günde sattı.
Ömrü hayatında hiçbir dövüşe girmeyip sadece Garp'tan düşen hakileri toplasa en güçlü amiral olur adam .ddDragon'dan iyi bir fikir adamı bile çıkmaz, gücü de belli gibi, kendinden başkasının yıldız olmasını istemiyor. Sabo'yu 2 günde sattı.
Duvar boyayan yeşilçam anarşisti üni öğrencisi kıvamında bir şey sanıyorlar adamıÖmrü hayatında hiçbir dövüşe girmeyip sadece Garp'tan düşen hakileri toplasa en güçlü amiral olur adam .dd
Rogerın hakisini övmüş sadece.Sadece meyveyle olmaz bu iş diyor.Roger beni yener demiyor.
Rogerı değil hakiyi övüyor.Bunu diyen adam meyve gücünü köküne kadar kullanıyor.Luffy magmaya indirdi adamı.Akainu wb'nin yüzünün yarısını falan alıyor vs.
Roger'dan örnek veriyor. Dünyayı fethettiğini herkesi aştığını ima ediyor.. Ve bu adam meyve yeteneğine sahip değildi diyor. Çünkü herseyi sadece haki aşabilir diyor. Bence net söylediği. O yüzden kivirmaya gerek yok.
Roger döneminde miço olan adamın tespiti mi daha önemli yoksa Bm'nin poneyi bile dövüşmeden alan Rogerın yolculuğumu bilemedim. Adamın nasıl kral olduğu belli ne hakisi.. Sadece Hakiyle zirve olmayı öveceksem o Garp olur benim için.. Rogerda özel kılıç var sonuçta.. Wb'de ikiside var.
Roger'dan örnek veriyor. Dünyayı fethettiğini herkesi aştığını ima ediyor.. Ve bu adam meyve yeteneğine sahip değildi diyor. Çünkü herseyi sadece haki aşabilir diyor. Bence net söylediği. O yüzden kivirmaya gerek yok.
Meyvesiz WB = Garp = Roger = Meyveli Kaido = Meyveli Bigmom
Güç değerlendirmesi çok açık.WB'yi roger ve garptan güçlü yapan şey meyvesi. O yüzden dünyanın en güçlü adamıydı. Meyvesiz WB = Garp = Roger = Meyveli Kaido = Meyveli Bigmom
Zirve Roger'la Wb'yle dövüşecek çapta adam olduğu bariz değil miydi zaten? Yonko'dan aşağısı kurtarmaz bu seviyeyiSengokuyu da çok ezikledi site ama onunda canavar çıkacağını düşünüyorum . Onu da işler umarım .