Garp'ın şu an uykuya dalacağını sanmıyorum usta...Bunun tekrarını görmek fena olmaz.
Garp'ın şu an uykuya dalacağını sanmıyorum usta...Bunun tekrarını görmek fena olmaz.
Garp'ın şu an uykuya dalacağını sanmıyorum usta...
Yahu şu Burgess denilen çöpü amma abartıyorsunuz.Cacık olmaz ondan Jinbe eforsuz tokatlayacak.Karasakal’ların açıklanmayan 10.kişisinin çok güçlü biri çıkacağını sanmıyorum.
Adamın ekibinde zaten Kuzan,Shiryu ve Jesus var.Birde bunun üstüne şu üçlü ayarında birisi çıkarsa seri açısından dengeler iyice bozulur.
Roger ile uyurken dövüşüyormuş. Uyurdövermiş.Garp'ın şu an uykuya dalacağını sanmıyorum usta...
Karasakal’ların açıklanmayan 10.kişisinin çok güçlü biri çıkacağını sanmıyorum.
Adamın ekibinde zaten Kuzan,Shiryu ve Jesus var.Birde bunun üstüne şu üçlü ayarında birisi çıkarsa seri açısından dengeler iyice bozulur.
Wb'ye attığı ... gülüşü çok. Mesaj çok net Datte.Kalması zaten anlamsızdı. Roger'la olan durumunu, namını, Luffy'nin dedesi olmasını vs geç adam savaşta bir yumruk attı o ana kadar aktif olarak savaşan üç amiralin toplamından daha büyük etki yaptı. Wb FT motivasyon konuşması yapmak zorunda kaldı etrafındakilere.
Van Augur Law'ın çöpüne hasar veremiyor :/Kuzan'ı saymazsak Van Auger ve Shiryu'nun yanında Devon ve Pizarro sıyrılırsa sıyrılır.Gerisi çöp.