Resimler hemen gelsin kidin shanks biat edişini görmek istiyorum
Kamusari’yi atan kişinin Roger’dan daha zayıf olduğunu da atlamayalım tabii daha zayıf versiyonudur muhtemelen.Bir de o Oden daha macerasına yeni başlamış Odendi.
Sonradan zirvesine ulaşıyor,kral hakili saldırılar kullanabiliyor falan xD
Adayı taşıması ona ağırlık veriyo mu, bulut oluşturup kendi kendine duruyo diye biliyorum gücünden götürüyor muShanks'ın Kaido'dan güçlü olduğunu düşünmüyorum. Kimsenin Kaidou'dan güçlü olduğunu düşünmüyorum. Wano arkta ben tek siz hepiniz bile beni kesmez diyip üzerine kocaman ada taşıyan biri Kaidou. Shanks'ın aşağı kalır yanı var mıdır diye sorarsan, yoktur derim o ayrı konu. Sonuçta Kaidou kendisine denk görmüş Shanks'ı... Şunu unutmamak lazım Kaidou da kid'i harcadı, yetmedi Luffy G4'e tek attı, yetmedi üzerine 2 defa yendi. Yetmedi öldürdü. Yetmedi Oda adama kaybettirmek için lava düşürüp bu da kotarmaz deyip üzerine lav patlaması yaptırdı. O yüzden yeni karakter hype karakter çıktı diye Kaido'nun canavarlığını unutmayız...
Artı eksi sebeplerinin açıklamaları,Bu bölüm artı eksi yazanlar listesi;
Mihawk'a artı yazdı,
Shanks'a eksi yazdı,
Karasakal'a eksi yazdı,
Koca Ana'ya eksi yazdı.
Bölüm çıkınca eklemeler yaparım.
O mantıkla Ceaser Clown’ın One Piece’in en güçlüsü olması gerekiyordu…Oksijeni tam anlamıyla kontrol edebilmesi lazımdı bu mantıkla CC’nin ama yapamadı.Meyve dandirik diyorsunuzda insan vücudunun içinde demir bulunuyor madem uyanış açmışsın avatardaki gibi kanı bük bunuda ben mi söyleyeyim odaya
Koca Ana tek kişiyle savaşmadı Önce Quin Sonra Luffy Sonra Franky ve Brook Sonra tekrar Luffy Nami felan derken en son Kid ve Law'ın son kritik vuruşuyla magmaya bodosladı tekte yenilmediKoca Ana'nın yenilgisi de koca bir saçmalıktı.
Kardeşim bu artı alanların başına büyük harfler ile “Rononoa Zoro” yazar mısın lütfen.Artı eksi sebeplerinin açıklamaları,
Shanks'ın ileride sahip olacağı azman gücü gözlem haki ile sezip düellodan kaçabildiği için Mihawk'a artı yazdı,
Bütün lobilerin dengelerini alt üst edip kesilen raconları bir slashla silip attığı için Shanks'a eksi yazdı,
Law'a Shanks'ın çektiği muameleyi çekemediği için Karasakal'a eksi yazdı,
Kid'in ve onun dengi birinin içinde bulunduğu bir ekibe yenildiği için Big Mom'a eksi yazdı.