Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puhaha. Zoro çatıda iki yonkou saldırısı tankladı. Zoro kendinden falan da geçmedi kingde. Bigmomdan düz saldırıyı law da yiyordu. Zoro tanklıkta bu ikisine tur bindirir.
Evet tek saldırıdan bahsediyorsun kid ve law onlarca saldırı yedi Zoro'nun aksine kendilerini yenileme gibi bir şey söz konusu olmadı law ve kid'i bir tutuyorum zaten bu konuda
 
Şaşırmadım, Oda saçmalar diye çekiniyordum. Nihayetinde kendisini tutmuş. Mesele tayfa ve olaylar olunca Oda saçmalıyor ama yan hikayelerde hiç acıması olmuyor.
 
Kid daha dünkü çocuk. Bizimkiler olmasa Wano'da Ryuma'nın yanına mezarını yapmışlardı. Sonuç beni şaşırtmadı. Olması gereken oldu. Üstelik adamı Killer bile "bu sefer öldürürler, gidelim buradan" demişti.
Olması gereken keşke Wano'da da olsaydı. Bu yaşananların hepsi Big Mom'a yazıyor.
 
Kid esinlenildiği korsanın bahtsızlığını yaşıyor yapacak bir şey yok. Boşuna demiyoruz birebir olmasa da tarihten oradan buradan ufak tefek yansıtıyor diye.
 
Haki > Meyve olduğunu gösteren bir bölüm okuduk.

Muhtemelen Shanks’ın saldırısına kral hakiyi eklenmesiyle birlikte Kid devre dışı kaldı.Luffy, Shanks’ten tek falan yemezdi.Kaido’nun kral hakili saldırılarına karşı gayet iyi bir performans sergilemişti.

Aklıma şu geliyor bu Big Mom kral hakiyi saldırılarına ekleyemiyorum muydu?Ekleyebilse demek ki Kid ve Law’ın hiç şansı yokmuş.

Luffy’de hem üst seviye bir meyve hem de üst seviye bir haki var.

Luffy’e yine artı yazdı bu bölüm…😍
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık