Millet tek slashla adam harcasın, bizim Zoro hala Huff Huff…
Evet tek saldırıdan bahsediyorsun kid ve law onlarca saldırı yedi Zoro'nun aksine kendilerini yenileme gibi bir şey söz konusu olmadı law ve kid'i bir tutuyorum zaten bu konudaPuhaha. Zoro çatıda iki yonkou saldırısı tankladı. Zoro kendinden falan da geçmedi kingde. Bigmomdan düz saldırıyı law da yiyordu. Zoro tanklıkta bu ikisine tur bindirir.
Olması gereken keşke Wano'da da olsaydı. Bu yaşananların hepsi Big Mom'a yazıyor.Kid daha dünkü çocuk. Bizimkiler olmasa Wano'da Ryuma'nın yanına mezarını yapmışlardı. Sonuç beni şaşırtmadı. Olması gereken oldu. Üstelik adamı Killer bile "bu sefer öldürürler, gidelim buradan" demişti.
Koca Ana'nın yenilgisi de koca bir saçmalıktı.Olması gereken keşke Wano'da da olsaydı. Bu yaşananların hepsi Big Mom'a yazıyor.
İnsanlar olması gereken olduğu için şaşırıyor zatenKid daha dünkü çocuk. Bizimkiler olmasa Wano'da Ryuma'nın yanına mezarını yapmışlardı. Sonuç beni şaşırtmadı. Olması gereken oldu. Üstelik adamı Killer bile "bu sefer öldürürler, gidelim buradan" demişti.