Eksik detaylar vardı kapak detayından bahsedilmemişBen ne çevirmişim?
Eksik detaylar vardı kapak detayından bahsedilmemişBen ne çevirmişim?
Ben de böyle düşünüyorum. Şuan tayfası her yere salındı. Ne amaçlıyorlar acaba her yerde bitmeye başladılar.@Trafalgar Law Karasakal donanması detayı gözden kaçmadı. Law'ın kaderi de yakında belli olur... Ama tayfası ayrıydı. Kuzan ve Shiryu falan gelmiştir kesin buraya.
ben ilk doğru çevirdim sonra silindiSmoker düzenleme yaptı benim attığm spoiler üzerinden görmemişsin
Ne çok aşağısı, aşağısı ve az aşağısı bile değil. Mihawk en güçlü kılıç ustasıysa ve kılıç kullanımında da hakininönemli olduğunu Zoro vs Pika arkında gördük. Öyleyse Mihawk > Shanks demektir.Shanks serinin zirvelerinden, zaten oda shnksin üstüne titriyordu. Bb'ye bile yedirmez belki, yedirirse de hile hurdayla yedirir. Mihawk haterları için tokat gibi bir bölüm. Mihawkta serinin iskelet karakterlerinden, gücü shankstan çok aşağıda değildir.
Tadım kaçtı, böyle bir sonu haketmedi. İftiralara uğradı hep, sadece köylü kızına aşık olan bir garibandı.@Büyük Komutan Sakazuki @Montana @II. Invictus
İyi bilirdik, cesur adamdı. Kimseye yancılık yapmadı. En zor durumlarda kalsa asla vazgeçmedi.
Bunu bana söyleyip tamamlattırmak yerine baştan çevirmeyi uygun gördün yani?Eksik detaylar vardı kapak detayından bahsedilmemiş