Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid öldü mü şimdi? Shanks'i ilk defa vs. atarken gösterecek oda. Tek attiysa o daha da küçük düsürücü. Diger taraftan law'un da inme ihtimali artiyor. Önceden savundugum şey shanks vs. BB idi hala da öyle. Bir ihtimal oda luffy, hurdacı ve law ile bir şeyler yapabilir diye de düsündüm o sebeple belki kaçma gibi bir durum olur diye ama o olmayacak artik. Law'un da inme haberi beklenebilir. Sonrasinda tayfa belki raftelde iken belki sonrasinda shanks vs. BB'nin olacagini düsünüyorum. Nihayetinde de raftel öncesi luffy vs. BB ve sonrasinda engel kalmadan raftel arc baslar.

Ancak diger taraftan shanks bu kadar güçlü olmasina ragmen gorosei onunla konusurken rahatlardi. Büyük bir güce sahip olmadan yapamazsin bunu. Son savaş çok farklı olacaga benziyor.
 
Şu olay olmasaydı 1000 de 1 de olsa bir şansı vardı ama bu saatten sonra teach'den shanksa çaycı dahi olmaz Law ve Kid ve Teach vs shanks olsun yine yenemezler
Bu konuda anlaşamayacağımızı biliyordum, ben zaten Shanks'ın BB'ye düşmesini istemem ama zirve isimlerden konuşacaksak Im, Shanks, BB, Akainu, Mihawk, Luffy bunlar geliyor benim gözümün önüne.
 
Ula bu güçte Shanks hangi korsan için Goroseinin huzuruna kadar gitti . Kim bu korsan ki Shanks bile hükümeti uyarmak için uğraştı .

ayrıca Whitebeard’a saygı duruşu .
 
çok normal ve Kabul edilebilir bir olay ama yarım bölümlüm dövüş ile mi?
en azından zorlandığını görseydik , kızılların yeteneklerini görseydik.
 
Her şey olması gerektiği gibi. Kid'in ikinci kez Shanks'a salça oluşu bu. Babasının oğlu değil ki yine iki tokat atıp salsın. Hem büyük ihtimalle Shanks'ın elçi olarak gönderdiği Rockstar'ı da kevgire çevirdiler.
Kazığa amele korsanları geçirip bıçakla derilerini yüzerken korsanlık zevkli gelmiştir hurdacıya. Sanıyor ki hep o tonda devam edecek macerası
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık