Normalde BB de filo kaptanlari as adamlari oldugundan orada da olabilir diye ama olmayabilir diye ekleme yaptim. Muhtemelen degildir. Ancak shanks olmasa filo gidici. Hurdacı ise bayagi ezik çikti. Saldiri zayıf degil ama oden'e bak hurdacı'ya bak. Bide raftel istiyorShanks'ın gördüğü gelecekte filo kaptanlarını yeniyor Kid. Tayfa üyelerini değil.
20-25 gibi şimdilik. Oden sadece biraz yara aldi. Tam komediFerman yayınlanmalı ve % analizcileri göreve çağrılmalı çünkü akıllarda, muhakkak cevaplanması gereken bir soru var:
Kid+Killer, Oden'in % kaçı eder?
Oda özellikle belirtmiş ama. En güçsüz filo diye. Hani orada Hajrudin Cüce Leo gibi karakterlerden bile daha güçsüz kaptanlar var. İşte onları yeniyormuş sadece.Normalde BB de filo kaptanlari as adamlari oldugundan orada da olabilir diye ama olmayabilir diye ekleme yaptim. Muhtemelen degildir. Ancak shanks olmasa filo gidici. Hurdacı ise bayagi ezik çikti. Saldiri zayıf degil ama oden'e bak hurdacı'ya bak. Bide raftel istiyor
Artık bu dövüşten sağ çıkarsa bir kaç şey öğrenmiş olur diye düşünüyorum.Law imparatorlarla dövüşümüzde çok şey ögrendik.
Kid ne öğrenmiş acaba xd
Abi en çok Garp'a yazdı gibi. Elin haydut kılıklı korsanı sadece haki ile bunları yapıyorsa Garp Paşa neler yapar acaba, hem de çıplak elleri ile.Yani Shanks karışmasa Aramaki bizim tayfayı şiş kebap yapacaktı, Shanks bunu engellemek için geldiğini söyledi zaten.
Bu bölüm en çok yeşil boğaya yazdı.