Şahsen ben beğendim. Seride henüz balon gibi patlamamış tek şey Shanks ve tayfasıShanks'ın Kid'i bu kadar kısa sürede almasına niye seviyorsunuz? Seri için berbat bir şey bu.
Şahsen ben beğendim. Seride henüz balon gibi patlamamış tek şey Shanks ve tayfasıShanks'ın Kid'i bu kadar kısa sürede almasına niye seviyorsunuz? Seri için berbat bir şey bu.
Shanks'ı yüceltiyor işte. Bakın 3 milyarlık korsana ne yaptı diye.Kid'i böyle harcayacaksa neden 3 milyar ödül verdi, Luffy ile yan yana çizdi? İşin özü asıl harcanan Big Mom olmuş. Dandik bir işleyiş bence.
Birkaç bölüme fişi çekilmiş Law'ı görürüz. Şimdiden fanlarına geçmiş olsun.
Bu arc o kadar Ohara dendi. Olay Ohara ise gelen Kuzan'dır.Karasakal Egghead’e mi geldi?
Keşke iki karakterin yenilgisini de aynı bölüm açıklasaydı. Artık 1 hafta bekleriz Law’ın yenildiği bilgisini.Neyini düşünelim? :dd.d Adamım şovunu yaptı. Augur olmasa yenmişti de. Adamıma Big Mom katili dendi. Kimseye de denmez bir daha böyle. Augur bir daha kalkıp " gidelim mi kaptan "da demez. +larımızı topladık biz.
Kadir Law fanlarını etiketlemende yardımcı olayım. :dd.d @yuemsa @Trao @Mistress 9 @cora-san @artyomdh