Valla bölümde Shanks vs Kid yerine saçma sapan Franky ve Usoop’un olacağını da düşünmüyor değilim.Sen yüksel kardeşim bir daha
Valla bölümde Shanks vs Kid yerine saçma sapan Franky ve Usoop’un olacağını da düşünmüyor değilim.Sen yüksel kardeşim bir daha
İp kısmında Oda yazsaydı 10 numara olurdu.
Tadında bırakmayı bilmiyorsunuz. Her yerde Sinan Engin, Fatih Terim ya da saçma sapan bir sürü videolu cevap görmekten ben sıkıldım, çoğu kişi de şikayetçi.nee neden
@Whitebear D fatih terim atmayacaktın fazla olduTadında bırakmayı bilmiyorsunuz. Her yerde Sinan Engin, Fatih Terim ya da saçma sapan bir sürü videolu cevap görmekten ben sıkıldım, çoğu kişi de şikayetçi.
Peki şu an konuyla alakalı gif atabiliyor muyum? (şaka içerikli)Tadında bırakmayı bilmiyorsunuz. Her yerde Sinan Engin, Fatih Terim ya da saçma sapan bir sürü videolu cevap görmekten ben sıkıldım, çoğu kişi de şikayetçi.
Bu konu video, caps ya da gif atılan son konu. Spoiler yorum konusundan itibaren bunlar olmayacak. Atana da konu banı gelecek.Peki şu an konuyla alakalı gif atabiliyor muyum? (şaka içerikli)
tamam işte bana pazartesi geliyor
Bu doğru mu? 28'i haftaya pazartesi değil mi? Ben yanlış mı anlıyorum bir şeyleri