Tek yemez diyorsun sen. Tek yemezse kazanırsın. Tek yerse Shanks avatarı çekersin artık.
İtirazım var WB, Kid kadar fevri ve mal değil olsa olsa Shiki olur.Shanks yeni çağın WB’sine tek attı, seninki büyük eksi yedi.
Tek yemez diyorsun sen. Tek yemezse kazanırsın. Tek yerse Shanks avatarı çekersin artık.
İtirazım var WB, Kid kadar fevri ve mal değil olsa olsa Shiki olur.Shanks yeni çağın WB’sine tek attı, seninki büyük eksi yedi.
Abi yarın shounen elime gelirse ilk yerli rawı biz üretmiş oluruzAsıl meseleye dönelim hype acayip:
Nasıl ya bize bölüm Japonlardan önce geliyor zaten resmi bölüm Pazar günleri çıkıyor.Abi yarın shounen elime gelirse ilk yerli rawı biz üretmiş oluruz
Senin dediğin 1078. Bize resmi bölümden önce geliyor zaten.Abi yarın shounen elime gelirse ilk yerli rawı biz üretmiş oluruz
Yerli ve Milli Raw deyip paylaşırızAbi yarın shounen elime gelirse ilk yerli rawı biz üretmiş oluruz
karasakal cevapsız bırakmaz ezeli rakibini.Law fanları bölümü böyle okuyor sanırım.
adamla konuştum 1079 dediSenin dediğin 1078. Bize resmi bölümden önce geliyor zaten.
e pazardayızNasıl ya bize bölüm Japonlardan önce geliyor zaten resmi bölüm Pazar günleri çıkıyor.
Yok burada Cuma çıkıyor ya orada Cuma dan sonra ki pazar çıkıyor. Benim Japon arkadaş bile raw istiyor benden perşembe günleri.adamla konuştum 1079 dedi