Bu gif yüzünden yenilgisi kesin başka bir şey ima ediyor olamaz muhabbeti yaptık burada zaten. Adamlar da onaylamış
Adamın yeni çağda üzerine oynadığı at Luffy. Gerisi onu pek ilgilendirmiyor galibaYeni çağdan korkuyor musunuz diye Aramaki'ye fırça çeken Shanks'ın, yeni çağdan Kid'e dalması? @Montana Bu nasıl yüzsüzlük?
Bitti bu iş. Kid karakteri rafa kaldırıldı.Bu gif yüzünden yenilgisi kesin başka bir şey ima ediyor olamaz muhabbeti yaptık burada zaten. Adamlar da onaylamış
Luffy i 6 lı ganyanda tek geçti.gerisi önemli değil.Adamın yeni çağda üzerine oynadığı at Luffy. Gerisi onu pek ilgilendirmiyor galiba
Ben kendini o listeye eklemediğin için iddiamı çektiğimi deklare ettim kardeş Adını görürsem aynı iddiadan devam ederim.3 yer diyen Kid'in karşılık vermesini umuyor demektir, tek yer diyen öyle bir şey ummuyor. Fark var bence. @Skywalker her türlü kaybetti gibi.
Seri sonu Kid vs Bay Y bekliyorum. İki Shanks mağduru arasından delikanlı olan fişi çekecekBitti bu iş. Kid karakteri rafa kaldırıldı.
umarım ama oda eskisi gibi güzel vs çizemiyor anime stüdyosuda dragon ball z terk. Işıklı mışıklı yumruklar..Garp ı Arıkovanında böyle görsek ne hoş olurdu.