Kid yenilmemiştir ayağa kalkar diyen tek bir kişi gördüm o da @Trafalgar Law. Law'ın sonu da gelmesin diye Kid'in dövüşü uzasın isteyen uzman stratejist
Ben de inanmazdım da bu kadar eyyam olmaz abi, dört bir yandan Shanks top 1 Shanks için bölüm 11/10 diyorlar. Kid yenilmiş gibi bir algı oluştu internette, itibarları bayağı zedelenir.Bence eyyam yapıldığı kadar büyük bir şey olmayacak.Arap spoilercılara güvenmiyorum.
Pek bi itibarları olduğunu zannetmiyorum.Shanks'in çıktığı her bölüm aynı tantana.Sonuç 3 sayfa Shanks okuyoruz.Ben de inanmazdım da bu kadar eyyam olmaz abi, dört bir yandan Shanks top 1 Shanks için bölüm 11/10 diyorlar. Kid yenilmiş gibi bir algı oluştu internette, itibarları bayağı zedelenir.
Almanlar yenilince bizde kaybettik dememek için son dönemeçKid yenilmemiştir ayağa kalkar diyen tek bir kişi gördüm o da @Trafalgar Law. Law'ın sonu da gelmesin diye Kid'in dövüşü uzasın isteyen uzman stratejist
Kid mahalledeki tinerci çocuk, mahallen abisi gençleri zehirliyor diye sevmiyor.Yeni çağdan korkuyor musunuz diye Aramaki'ye fırça çeken Shanks'ın, yeni çağdan Kid'e dalması? @Montana Bu nasıl yüzsüzlük?