Ben yemez diyorum.
Ben yemez diyorum.
Rakibi bir ümitlendiriyor boş ümit vermek de çok zalimce ama yakın da shanks abisi tokatlar da karasakalın aklını başına getirtir.Yenilmez zaten de dövüşemediği için karşı tarafa boş şov yaptırıyor. Exp kasmak için ideal rakip
Bu sefer Shanks’i görmenin yarattığı sevinçle kol kendiliğinden düşmüş olabilir mi ? @Montana @II. Invictus @SodexYani şimdi düşününce, geçen sefer Shanks'ı göremeden kol verdikleri için Shanks en fazla tek atar ama gerçek bir kumarbaz risk alır:
Tek yemez Kid, en az 1 saldırısını karşılamıştır Shanks'ın.
Retcon karakter ağzıyla kuş tutsa bile ona hiçbir şey artı yazmaz.Bu bölüm Oden'e artı yazacak...
Bu sefer Shanks’i görmenin yarattığı sevinçle kol kendiliğinden düşmüş olabilir mi ? @Montana @II. Invictus @Sodex
Sen her zaman hakliydin be kuroro (momo hariç ama herkesin bı kusuru olur). Shanks sevenlerinin yüzünü kara çıkarmadı, hem de bunu Op gibi bir seride becerdi. Müthiş bir başarı.Zamanında dedik Shanks geriye kalan 3 imparatoru tek başına alabilecek bir güç diye. O zamanlar bu sözü söyledim diye Anti-Shanks lobisi peşime seri katil takmıştı... Alın işte imparator indiren adamları çekirdek gibi çitliyor reis.
Tek yemez kısmına ekle beni.
@II. Invictus usta Shankçıymış, ondan ekmek çıkmaz sana.Bu sefer Shanks’i görmenin yarattığı sevinçle kol kendiliğinden düşmüş olabilir mi ? @Montana @II. Invictus @Sodex