Kid tek yerken arkasında olursa kalanı ile Zoro da yer.Eskiden olsa, Zoro fanı olarak şunu sorardım bu spoilerlerin üstüne:
Shanks, Zoro'ya tek atabilir miydi?
Yanlış anlamayın, şu an bunu sormuyorum. Eskiden olsa sorardım ama. İyi ki değişmişim. ?
Kid tek yerken arkasında olursa kalanı ile Zoro da yer.Eskiden olsa, Zoro fanı olarak şunu sorardım bu spoilerlerin üstüne:
Shanks, Zoro'ya tek atabilir miydi?
Yanlış anlamayın, şu an bunu sormuyorum. Eskiden olsa sorardım ama. İyi ki değişmişim. ?
Karasakal çıksaymış derken Shanks'ın karşısına çıksaymış demek istemedin diye düşünüyorum yanılmıyorumdur umarım yoksa bu kadarı karasakal'a düşmanlıktan da öte bir şey oluyor. ??Keşke karasakal çıksaydı bu neymiş la böyle,
Kid tayfasının utancı düşünemiyorum ya Allah yaşatmasın.
Büyük savaşa kadar çıkmazKarasakal çıksaymış derken Shanks'ın karşısına çıksaymış demek istemedin diye düşünüyorum yanılmıyorumdur umarım yoksa bu kadarı karasakal'a düşmanlıktan da öte bir şey oluyor. ??
Big Mom dan da dayak yedi astindanKid sırayla tüm yonkoulardan dayak yiyecek gibi . Önce Kaido haşladı , şimdi Shanks . Sonrasında Teach var muhtemelen.
Mahallenin dayak yeyip ardından taş atan çocuğu gibi .
Bu karaktere niye bunu yapıyor acaba .