Shanks korkutucuymuş...
Shanks korkutucuymuş...
Sen son panelde yenilmiştir diyen vardı dedin ya onu görmedim sadece. Ya da unuttum.Neyi görmedin. Ölür yenilir kısa sürer diyenleri mi? O bölüm spo, bölümüne git en çok ölüm yorumlarını görürsün. :dd.d
Bu bildiğin tek imasıdır. Bölümde Kid ve tayfası folloş olmamışsa gifçilere ekstra sövmek helaldir artıkShanks içinden geçmiş Kid'in bu gif'in başka bi anlamı olmamalı
Bence Garp bu.Bu bildiğin tek imasıdır. Bölümde Kid ve tayfası folloş olmamışsa gifçilere ekstra sövmek helaldir artık
Hulk gifi atılmamış, sanmıyorumBence Garp bu.
Sen de buna inandın ha Datte. Siyah Ateş ile William üzerinizde amaçlarına ulaşıyor sen de buna düştüysen ama en son gülen iyi güler. :dd.dDevamını göremeden kesildi vs belki ölmüştür
Onun bölüm zamanında vardı. Sonradan pek konuşulmadı. Saturn, Shanks'tan sonra paralel gidilecek havasına girildi daha çok.Sen son panelde yenilmiştir diyen vardı dedin ya onu görmedim sadece. Ya da unuttum.
Tek yemesin bir zahmet. Shanks'ın çekeceği muamele aşağı yukarı şudur ama.Gifçilerin bu sefer yamuğunu görmedim. Shanks çok güçlü saldırı yapıyor iması yapmışlar, Kid tek yemiş iması yapmamışlar. Bölümde olan şey de budur büyük ihtimalle. Gif atıyor olmalarına gene sövdük tabi o ayrı
Shanks içinden geçmiş Kid'in bu gif'in başka bi anlamı olmamalı