Olmaz ama Kaido’nun Luffy’e attığı gibi bir tek atsa üst baş yırtmalı coşarım muhtemelen.
Olmaz ama Kaido’nun Luffy’e attığı gibi bir tek atsa üst baş yırtmalı coşarım muhtemelen.
İvme tork momentum hepsini hesaplamak lazım , en sağlam fizikçiyi çağırın buraya.Arkasında deniz yoksa Kid'in slash sonrası uçtuğunu çizecek Oda. Ne kadar uçtuğuna bakıp Oden kıyası yapılır. Shanks = Roger - 1 desen aradaki mesafeyi sayısalcı gençler ona göre güce çevirir. Olmadı ter lobisi devreye girer
@Sodex Öyle bir şey demediyse adamı niye hedef gösteriyorsun yav? Masum biri üzerinden başkalarına göz dağı raconu yakışmadı.Black Hole açtı diye çoktan dövüş bitti. Law öldü. Law yenildi bu savaş kısa sürer vb. denmeler Oda'nın tarzı tabi dimi?? Şu yorumcular sevdiklerine göre değilde genel olarak objektif olabilse keşke.
Sen var mıydın aralarında hatırlamıyorum tabi ama söyleyen herkes üstüne alınsın.
Benim kast ettiğim tek yer ve biter tarzı bir senaryoydu yoksa günlerce savaşırlar gibi bir iddiam yok. Law iyi durdu Karasakal karşısında gördüğümüz kadarıyla olması gereken bu zaten.Black Hole açtı diye çoktan dövüş bitti. Law öldü. Law yenildi bu savaş kısa sürer vb. denmeler Oda'nın tarzı tabi dimi?? Şu yorumcular sevdiklerine göre değilde genel olarak objektif olabilse keşke.
Sen var mıydın aralarında hatırlamıyorum tabi ama söyleyen herkes üstüne alınsın.
Ezelden beri Shanks > Kaido yazıyoruz. Total güce baktığında Kaido gerçekten güncel zirve olabilir ama işin içine haki ve irade girince ibre bunlarla ön plana çıkan karakterlere kayar.Bu saatten sonra Shanks Kaidodan da güçlü gösterilir .
Hedef gösterme yok. Yorumda belirtiyorum zaten sen var mıydın hatırlamıyorum söyleyenler üstüne alınsın diye. Onlarda kendilerini biliyordur. Sitenin reçetesini tutmuyoruz bizde.@Sodex Öyle bir şey demediyse adamı niye hedef gösteriyorsun yav? Masum biri üzerinden başkalarına göz dağı raconu yakışmadı.
Ben öyle bir şey diyen olduğunu görmedim forumda.Hedef gösterme yok. Yorumda belirtiyorum zaten sen var mıydın hatırlamıyorum söyleyenler üstüne alınsın diye. Onlarda kendilerini biliyordur. Sitenin reçetesi tutmuyoruz bizde.
Vs’ye karışma usta , bu Kid fanları da Kid gibi tek başına bir iş yapamıyor.@Sodex Öyle bir şey demediyse adamı niye hedef gösteriyorsun yav? Masum biri üzerinden başkalarına göz dağı raconu yakışmadı.