Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanksın kral hakili saldırısı zaten etki etti ama sahneye bakınca olayın damned Punk tarafı da var . Kid Shanksın hakisi karşısında bocalıyor , Shanks çok hızlı hareket ediyor ve kesik ile Kidin metal silahını parçalıyor bu sayede şok dalgası Kidin elinde patlıyor ve gemisindeki adamları da zarar görüp sağa sola uçuyor . Bir çoğu Shanksın hakisi ile bayılmıştı zaten .
Olay bu , Shanksın saldırısı tek etki etmedi yani . Shanks çok hızlı bir şekilde doğru anda saldırıyı elinde patlattı .

Kaldı ki bu tarz gözlerinin efektinin olmadığı benzer duruma Bigmom dövüşünde de düşmüştü yerde baygın gözü beyaz çiziliydi. Hatta adamları Bigmoma orada da yalvardı . Sonraki bölüm kalktı . Buradada bayıldı .


Ekstra dorry ve brogy saldırı yaparak hepsini denize boyladı .
 
One Piece tarihindeki en badass giriş olabilir Shanks'ınki. Epey beğendim. Big Mom ve Kaido'nun çocukların elinde oyuncak edilmesinden sonra bence Yonko itibarının bir şekilde toplanması gerekiyordu. Yoksa 3 milyarlık adamın 4 milyarlık adamdan tek yemesi pek akıl kârı değil. Yonko denildi diye her önüne gelenin de "yonko" olamayacağını böylece net biçimde çizmiş oldu sanırım Oda.

Umarım tek yemiştir bu arada, sevmem pek Kid'i.

Shanks adamdır.
 
Son lazer bükücünün avatar formuna giriş sahnesini tek yemek olarak yorumlayan vahabi kolpacısı spoilercılara lanet olsun bugün de mağdur olduk

Silah yerine zırh yapsa teke gitmezdi belki Kid, yaşadığı şey yaptığı yanlış tercihin sonucu. Kendini savunamaması da kendi saldırısının etkisine maruz kalması da
 
Shanks tarafı böyle bittiyse BB tarafıninda benzer bitmesi muhtemel. Soru şu, BB 1 meyve daha yiyebilir mi? As adamlarinda meyveler var. 1-2 tanesini görmedik sadece ve law'un meyve birine verilemeyecek kadar saglam. Bakalım nasıl ilerleyecek.

Kizaru adaya gelmeden gitme ihtimali çok az da olsa var ancak gemiler geldiginde bildigin küçük çapta bir savaş olucak. Tayfa'dan biri ölecegini sanmam ama oradan nasıl çikacaklar belli degil. Onlarca gemi sorun degil. Tayfa askerler için yeterli güçte. Koramiraller zoro, sanji, jinbe için problem olacagini sanmam. Cp0 gereksizlerini de saymiyorum. Saturn, kizaru,seraphim. Bu üçü problem. Gerçi kizaru'nun luffy alabilecegini sanmiyorum. Satürn'de seraphim harici bi espiri yoksa zorlu olsa da çikabilirler. En kötü ihtimalle çakmalar ölür. Asıl vegapunk ile adadan giderler. Sonrasinda denizcilerin itibarina Morgans son noktayi koyar :)
 
Kid hazırlıksız yakalanıyor diye Killer'da yardıma koşmuştu. Kral hakili hayvani atak + Kendi ultisini yedi. Kendi sağ kolu da tek yedi. Olm bu nasıl bir cünüplük ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık