Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

Kullanılan: 30 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid'in ulti cidden çok güçlü ya. Erken açtığına göre yeni bir şey gösterirdi çekişme yaşayacağı bir düşmanı olsaydı.

Marco, King, Katakuri doğrudan mağruz kalsa muhtemelen tek yerler bu ataktan
Marco amiral ultisiyle duş alıyor bu saldırıya düşmez.

Charmenderin ateşi sönmeden o iş yaş

Kata da boşluğa denk getirtir

Marco amiral ultisiyle duş alıyor bu saldırıya düşmez.

Charmenderin ateşi sönmeden o iş yaş

Kata da boşluğa denk getirtir
O işin makarası abi. Kid, Shankstan tek yememeli deyip, Kid'e niye tek attırayım.

Shanks ve Kid arasındaki gap'ten daha az gap ver Sağ Kol ve Kid arasında..

Ama final atağıyla semeller yere. Marco, King, Queen kombo yapınca pert olmuştu bu arada. Durmadan hasar atınca pili bitiyor mavi ateşin

O değil de Shanks hakkında çıkan kötü adam teorilerine inanmaya başladım herif bildiğin zalim merhamet dileyen bir tayfayı kaptanını yendiği halde denizin dibine tereddüt etmeden yolladı
İlkinde affettiler Kid'i tek kol bıraktılar, sonra Kid geri geldi. Saldırmak, çocuk oyuncağı değil. Shanks iyi yapmış. Kid, Shanks'in yandaşlarını öldürmeyi göze alıyorsa, ölmeyi de göze almıştır demektir.

O işin makarası abi. Kid, Shankstan tek yememeli deyip, Kid'e niye tek attırayım.

Shanks ve Kid arasındaki gap'ten daha az gap ver Sağ Kol ve Kid arasında..

Ama final atağıyla semeller yere. Marco, King, Queen kombo yapınca pert olmuştu bu arada. Durmadan hasar atınca pili bitiyor mavi ateşin
Üçünü de yenecek güce ulaşmıştır ben orada değilim. Sen lazere teke giderler yazınca yazayım dedim

Kid'in ulti cidden çok güçlü ya. Erken açtığına göre yeni bir şey gösterirdi çekişme yaşayacağı bir düşmanı olsaydı.

Marco, King, Katakuri doğrudan mağruz kalsa muhtemelen tek yerler bu ataktan
Gemileri meyve gücüyle aynı noktaya çekip hepsini birden bitirmek için erkenden açtı. Normalde bu yetenek bekleme süresine giriyor biraz o yüzden dövüşte çok kullanışlı değil. Rakibi önce yere sabitlemen lazım ki kaçamadan ateşleyip indiresin. Big Mom yerde olduğu için çakabildi ona rahatça.

Bu bölümden sonra hurdacı tayfasının ( bir zamanlar varken) savunucuları olduğunu fark ettim.

Bana göre Kid karakterinin tek artısı Lol'de ki Sett ile benzerliği.

• Aşk
Tepkiler: DIO
Bigmom vs Kid ve Lawı mmv şeklinde izledim tekrar .

Shanks çok net bir şekilde Bigmomdan üstün ve güçlü . Arada kulvar farkı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık