Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donmesin zaten karakterin nerdeyse kazandığı dövüş yok yahu bahtsız Bedevi. Otursun mahallesinde abilik yapsın racon filan kessin genclere zamanında ben kral olcak adamdim ahh ahh desin.
 
Kata yı ilk gördüğümde geleceği görme mevzusunun bir tek kendisine ait olduğunu felan sanırdım. Demek ki yeterince görüş hakisi kasan herkes kullanabiliyormuş.
O zaman seri sonunda Usopp ta da görme ihtimalimiz var demek. Bak ümitlendim şimdi :D
 
Bölüm güzeldi ama bazı panellerde ne olduğunu anlamak için 3 kez okudum. Oda reis 50 yaşına geldi ve gözunde sorun varmış yapacak bir şey yok.
 
Kid bu şekilde nalları dikdikten sonra ister dönsün ister dönmesin çok da önemli değil. Hee dönmesi şu açıdan iyi olur son savaşta pasifistalar için anti konumunda kendisi. Px'leri hallederse büyük rolü olur.
 
Law ,Kid ve Killeri herzaman yan karakter olarak gören birisi olarak bugünde şaşırmadım. Hep bu anı bekliyorduk zaten. Kid TEK yemesi hakide zayıf olduğunu meyve gücünün haki karşısında aşırı ezildiğini açık açık gösterdi. Killer hakkında şunu söylemek gerekir wanoda zorodan tek yiyen adam Ben Beckman gibi birisinin rakibi nasıl olur? Akla hayale sığacak iş değil. Kid ve Killer fanlarının şişirmesine oda artık bir dur dedi. Gemisi komple yıkılmış arkasında tayfa kalmamış kid ve killer bu saatten sonra yapacağı tek iş bir adada gücünü toplamak ve büyük savaşta bizimkilerin yanında destek vermekten ileri gidemez. Law >kid>killer olayına döndü.

Bu sayınıın özetine şunu eklemek lazım. "KİD BALONU PATLADI ALTINDA FANLARI KALDI " eiichiro oda.
 
Cidden Luffy bu animede çokça torpilli, Kaido o kadar tek attı, hatta öldürdü; ama ölmedi bu Luffy. Söz konusu Kid ise hemen de öldü. Tayfası da dahil öldürüldü. Tabi baş kahraman olsaydı Luffy gibi, ölmezdi😥.
luffy meyve gücü farklı. Luffy haki konusunda süper novaların içinde hepsinden en iyisi. Luffy dayak yiyerek güçlenen bir karakter. Oda luffy eğlenceli bir karakter olarak çizdiği için bu halde. Shanks daha başka bir boyutta ve attığı saldırı Gold Roger saldırısı haki konusunda bambaşka seviyede bir karakter. Bu yenilgi çok normal.
 
O değil de Shanks hakkında çıkan kötü adam teorilerine inanmaya başladım herif bildiğin zalim merhamet dileyen bir tayfayı kaptanını yendiği halde denizin dibine tereddüt etmeden yolladı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık