O değil de şenks olabilecek olan olayları, olasılıkları, olguları görüyor resmen. Hile bu ya açık açık hile. Oyuna para yatıran zengin bebesi misali...
Kol bozukO değil de şenks olabilecek olan olayları, olasılıkları, olguları görüyor resmen. Hile bu ya açık açık hile. Oyuna para yatıran zengin bebesi misali...
Gelişine ne güzel oturttu ama açıp açıp tekrar bakıyorum.O değil de şenks olabilecek olan olayları, olasılıkları, olguları görüyor resmen. Hile bu ya açık açık hile. Oyuna para yatıran zengin bebesi misali...
Ter döktü len sus ecelin teri hemideGelişine ne güzel oturttu ama açıp açıp tekrar bakıyorum.
Law fanlığıyla öne çıkan 2 kişi biliyorum. Birisi kız diğerinin de kız olduğu söyleniyor. 3. kişi de kızmış. Başka da Law fanı bilmiyorum. Ha ben gibi sevenler var ama direkt fan denemez onlaraŞunu kanıtlayamazsın. Sizin algınız anca. Şu sitede fanı olan kadın sadece benim. Diğerleri erkek yahu :dd
Birader siz boş yapmaya ne hevesli çocuklarsınız ya, lafı eğip bükmede üstünüze yokmuş,Ter döktü len sus ecelin teri hemide
Hangi 5 km reis hangi 50 kmAramaki'ye 5 km öteden ayar verdi
Sakin ol ya çocuk falan ayıB. Ecel teri dökmüyoruz OP okuyoruz relax bak şehr-i ramazan geldi mübarek ay.Birader siz boş yapmaya ne hevesli çocuklarsınız ya, lafı eğip bükmede üstünüze yokmuş,
Deyim öğren biraz.Sakin ol ya çocuk falan ayıB. Ecel teri dökmüyoruz OP okuyoruz relax bak şehr-i ramazan geldi mübarek ay.