Geleceği gördüğü sahnelerden bahsediyorum.Şanks kan ter içinde mi woaavvv...
Geleceği gördüğü sahnelerden bahsediyorum.Şanks kan ter içinde mi woaavvv...
Sinirlenmek kan ter içinde kalmak olmuş...Şanks kan ter içinde mi woaavvv...
Boş yapmayalım rica ediyorum, bildiğin paniklemiş adam.Sinirlenmek kan ter içinde kalmak olmuş...
Arkadaşlarının zarar göreceğini gördüğü için sinirlenmiş ve tek atmış olamaz mı pekiGeleceği gördüğü sahnelerden bahsediyorum.
Kan terden paniklemeye döndü...Boş yapmayalım rica ediyorum, bildiğin paniklemiş adam.
O günleri de göreceğiz inşallah.Garp şov olursa bu sefer @Whitebear D yoğun bakıma alınır.
Shanks'ta dillendiriyor güçsüzler diye. Shanks'ın filosunu Killer daha mı iyi bilecek Augur gayette ciddiydi. Yapısı gereği duruşu öyle.Shanks’ın tüm filo çöp değil arasında önemli kişiler de var, Killer dillendiriyor. O sniper amca da fazla ciddi değil zaten, Shanks gibi kanter içinde değil adam rahat rahat soruyor.
Kan ter deyince siz kan mı bekliyorsunuz? Bildiğin ecel teri döktü adam işte. Kendine gelecek bir zarardan değil, ama filonun dönüşeceği manzarayı görünce panikledi işte. Sinirlenmiş olması da buna engel değil. Bu tartışmaya girecek havam da yok pek ojeli, kanserleyeceksin gibi.Kan terden paniklemeye döndü...