Benim kafamda da ilk 3 sıralamasız olarak shanks kizaru sanji gibi zaten. Hangisini ilk sıraya koyarsan koy sırıtmazHızı Sanji ile rekabet eder.Sanji'ye artı yazdı.
Benim kafamda da ilk 3 sıralamasız olarak shanks kizaru sanji gibi zaten. Hangisini ilk sıraya koyarsan koy sırıtmazHızı Sanji ile rekabet eder.Sanji'ye artı yazdı.
@Trafalgar Law sana diyor başına vermesin bu felaketi diyor Teach daha vurmadı galiba.Onların bağışıklılık olmuş, Luffy’nin her arc bir teki var. Zehire bağışıklılık gibi, bal porsuğu gibi geziyorlar. Biz ilk defa tanık olduk canlı kanlı teke, çok zor çok zor. Allah düşmanımın başına vermesin.
bende buna katılıyorum.serideki en hızlı karakter bile olabilir
Law yenilse bile ben ondan razıyım şahsen. Adam az daha koskoca yonkoyu denizin dibine gömecekti. Bu mentalieye sahip bir adam hayatta Kid in düştüğü duruma düşmez.@Trafalgar Law sana diyor başına vermesin bu felaketi diyor Teach daha vurmadı galiba.
Verilecek bölümde yakalarsa vurur. Aka tarifesi yesek fena olmaz ama he adam yere yapıştı da kalktı. :d@Trafalgar Law sana diyor başına vermesin bu felaketi diyor Teach daha vurmadı galiba.
Law hasır şapkalardan sonra en fazla fanı olan karakter.Özellikle kızlar bayılıyor... Oda onu Kid ile aynı duruma sokmaz.BBnin yarım tayfasına + Garp gönderiyor.Law yenilse bile ben ondan razıyım şahsen. Adam az daha koskoca yonkoyu denizin dibine gömecekti. Bu mentalieye sahip bir adam hayatta Kid in düştüğü duruma düşmez.
Şunu kanıtlayamazsın. Sizin algınız anca. Şu sitede fanı olan kadın sadece benim. Diğerleri erkek yahu :ddLaw hasır şapkalardan sonra en fazla fanı olan karakter.Özellikle kızlar bayılıyor... Oda onu Kid ile aynı duruma sokmaz.BBnin yarım tayfasına + Garp gönderiyor.
Yani sadece KFye bakmak olmaz...Şunu kanıtlayamazsın. Sizin algınız anca. Şu sitede fanı olan kadın sadece benim. Diğerleri erkek yahu :dd
Law’ın mezarı yanımıza kazdık, bekliyoruz. 2v1 dostluğu anısına mezar bir olacak.@Trafalgar Law sana diyor başına vermesin bu felaketi diyor Teach daha vurmadı galiba.
Law zorlayarak vs attı artık tek yeme gibi bir durumu yok Law dişli çıktı karasakalın adamı bile 3 milyarın kuruşuna kadar hakkını veriyor dedi.Hurdacıya gelirsek ertesi bölüm buna 3 milyar kim vermiş la diye denizcileri arasa Shanks şaşırmam. Smoker bir dönem yakaladığı 50 milyonluk korsana bu para etmez diyordu aynı şeyleri duyabiliriz. xDVerilecek bölümde yakalarsa vurur. Aka tarifesi yesek fena olmaz ama he adam yere yapıştı da kalktı. :d