Kaido'yu yenen adam da yenemiyor şu an. Sen attığım sayfaya açıklama getir, önceden bloklamaya çalışmayan King, neden sonradan bloklamaya başladı? Zoro neden saldırılarımın işlemesinden korkuyorsun dedi? Konuyu da değiştirmiyorum, sen dmeiştin g4 ile tek atar diye neden atamadı?Şu an King'i yenen adam S hawk a yanında Kaku ile zarar veremiyor ve bunun için söylenen şey ateşini söndürmemeleri. Evet çok güzel bir açıklama. Konuyu değiştirme bence.
Sanji Germa ürünü değil, annesinin özel mamülü.Totland'da delik deşik olan Germa teknolojisi ne ara bu kadar kıymetli olmuş yav? :/
@William cutting bu d0ru mu?Sanji Ferma ürünü değil, annesinin özel mamülü.
Germa malları hala defolu.
Öyleyse de değişmez Sora anamıza artı yazar. Sonuçta Seraphları yaptığı için Vega'ya artı yazıyor.@William cutting bu d0ru mu?
La ben Oda'yi eleştiriyorum burada. Vurup geçmeleri lazım. Kral haki kullanmıyorlarsa kullansınlar. Sonra saçma sapan bir hikaye çıkıyor ortaya.Kaido'yu yenen adam da yenemiyor şu an. Sen attığım sayfaya açıklama getir, önceden bloklamaya çalışmayan King, neden sonradan bloklamaya başladı? Zoro neden saldırılarımın işlemesinden korkuyorsun dedi? Konuyu da değiştirmiyorum, sen dmeiştin g4 ile tek atar diye neden atamadı?