Ben spoilerı okumadan dahil oldum(Behzat Ç izliyordum) yarın okurum artık.Spoilerları yeni okudum geldim bi bakayım yorumlarınız nelerdir diye.
Bi baktım ki herkes S hawk a sallıyor
Ben spoilerı okumadan dahil oldum(Behzat Ç izliyordum) yarın okurum artık.Spoilerları yeni okudum geldim bi bakayım yorumlarınız nelerdir diye.
Bi baktım ki herkes S hawk a sallıyor
Yorumları takip et spoilerı üç sayfaya detaylıca çıkarırsın zaten. Çöp robot arcının başından beri uyguladığım tarife budurBen spoilerı okumadan dahil oldum(Behzat Ç izliyordum) yarın okurum artık.
Forum bunda da patladı.King > Kata
Resmen onaylanmış
Abi Montana ve senin ''Topukçu'' hakkında attığınız şeyleri görünce, spoilera gerek kalmadıYorumları takip et spoilerı üç sayfaya detaylıca çıkarırsın zaten. Çöp robot arcının başından beri uyguladığım tarife budur
S-Hawk'a bu kaçış sonrası Mariejois da domates sattıracaklar şöyle. :SMihawk'ın genleri şaşırtmadı.
Şu şiveli olan da ölse, iyi olur.Pythagoras ın da kafasını patlattıklarına göre o da ölmüştür...umarım
Gerçekten arc sonuna kadar teker teker tüm vegapunklar inecekse çok güzel olur.
Asıl hali de ölsün bence Robin'in eline bir flashdisk tutturur gebermeden önce yeter.Pythagoras ın da kafasını patlattıklarına göre o da ölmüştür...umarım
Gerçekten arc sonuna kadar teker teker tüm vegapunklar inecekse çok güzel olur.