Abi yapma, eyleme gözünü seveyim; Zoro onu kesene kadar ne zorluklar yaşadı.çöp mr2’
Abi yapma, eyleme gözünü seveyim; Zoro onu kesene kadar ne zorluklar yaşadı.çöp mr2’
Başarısıyla övündüğün an olası başarısızlığını da sahiplenmişsin demektir. Öveceksen ona göre övGen kıyası yapıyorlar ya reisim, ayrıca o aldığı genle en güçlü serap oldu s hawk bey
Mihawk tek attı, zorodan bananeAbi yapma, eyleme gözünü seveyim; Zoro onu kesene kadar ne zorluklar yaşadı.
Aynen, o yüzden kalktı devam etti adam sonra savaşa değil mi? :SMihawk tek attı, zorodan banane
Videoyu sildim, ban ihtimali olabilir.Başarısıyla övündüğün an olası başarısızlığını da sahiplenmişsin demektir. Öveceksen ona göre öv
Başarısı Mihawk’tan, başarısızlığı klon olmasındanBaşarısıyla övündüğün an olası başarısızlığını da sahiplenmişsin demektir. Öveceksen ona göre öv
hee, sonra mihawk’ın karşısına da tekrar çıktıAynen, o yüzden kalktı devam etti adam sonra savaşa değil mi? :S
Abi seni bekliyordum ben de.Aynen, o yüzden kalktı devam etti adam sonra savaşa değil mi? :S
O kizaru’nun çaycı muhabbetleri croco’ya kaymasın diye sessiz takılıyordu. Mihawk muhabbetini görünce sessizliğini bozdu demekAbi seni bekliyordum ben de.
Başarısı Mihawk’tan, başarısızlığı klon olmasından
Yahu farklı tarafa çekme konuyu ben dediğinin aksı olduğunu söyledim. "Karşısına tekrar geldi, dövüştü" falan demedim. Mihawk slash attı adam engelledi sonra Mihawk gelip kesti, adam hala kendinde görünüyordu ki dediğim gibi devam etti. "Tek atmak" değil anlık aradan çıkardı dersin en fazla. Tek atmak bu ise her dövüş birileri tek yiyor yere düştüğü an...Başarısı Mihawk’tan, başarısızlığı klon olmasından
hee, sonra mihawk’ın karşısına da tekrar çıktı