Amiral de amiral olsa.Arkadaşlar bir amiral hakkında neler diyorsunuz siz öyle yahu. Sizi böyle konuşmaktan men ederim.
Kizaru çizerken Oda’ya yaklaşımımBu adamlar hala spoilerı yaymadığına göre Kizaru şov var. Amiral aleyhine bir şey olsa pazardan çıkardı bilgiler. Şimdi ise salıyı geçiyoruz.
Yoo yenmedi. Sanji S-Shark'a hasar verememiş ki. Karşılıklı hasar veremiyorlar.
Ben sana daha komik bir şey söyleyeyim o zaman. belki inanmaya bilirsin ama Aramaki'nin Luffy'i, rehine alarak yakalayabileceğini inananlar var bu forumda. Harbiden ha şaka yapmıyorum. Bende başta şaka yapıyorlar sanıyordum adamlar baya ciddiymiş.Sen cidden inanıyorsun yani bu dediğine
Aramaki o tarz bir yola başvurabilir göğüs göğüse çarpışırsa yenme şansı yok çünkü. Neden bu kadar garipsedin?Ben sana daha komik bir şey söyleyeyim o zaman. belki inanmaya bilirsin ama Aramaki'nin Luffy'i, rehine alarak yakalayabileceğini inananlar var bu forumda. Harbiden ha şaka yapmıyorum. Bende başta şaka yapıyorlar sanıyordum adamlar baya ciddiymiş.
Senin dediğinin olasılığı yok, Luffy şimdiye kadar haki ile kalburüstü kimi bayılttı? Benim söylediğim ise olma ihtimali olan bir şey. Luffy Udon’da tanımadığı adamlar için zehir kaptı bilerek, mahkumlar için ölüyordu.Ben sana daha komik bir şey söyleyeyim o zaman. belki inanmaya bilirsin ama Aramaki'nin Luffy'i, rehine alarak yakalayabileceğini inananlar var bu forumda. Harbiden ha şaka yapmıyorum. Bende başta şaka yapıyorlar sanıyordum adamlar baya ciddiymiş.
Sadece Luffy'nin yanında almasını geçtim o adada kimler kimler var nasıl rehine alıyor?Aramaki o tarz bir yola başvurabilir göğüs göğüse çarpışırsa yenme şansı yok çünkü. Neden bu kadar garipsedin?
Senin dediğinin nasıl olma ihtimali oluyor? O zaman sen bana söyle o zaman aramaki ne zaman yonkonun yanında rehine almışSenin dediğinin olasılığı yok, Luffy şimdiye kadar haki ile kalburüstü kimi bayılttı? Benim söylediğim ise olma ihtimali olan bir şey. Luffy Udon’da tanımadığı adamlar için zehir kaptı bilerek, mahkumlar için ölüyordu.
O kadar zor bir şey değil buna uygun meyvesi var. Smile meyvesi yemiş adamlar Luffy'nin yanında Tama'yı ve Momo'yu kaçırdı amiral mi yapamayacak. O tarz bir senaryo yaşanması gerekiyorsa yaşanır çok gördük bunun örneğini.Sadece Luffy'nin yanında almasını geçtim o adada kimler kimler var nasıl rehine alıyor?