Buggy Weevil ve Doffy birleşsin Amiralcilere karşı tavrımız şu olurWeevil'ı kandırdıysa Zoro'yu da kandırır arada fazla zeka farkı yok.
Buggy Weevil ve Doffy birleşsin Amiralcilere karşı tavrımız şu olurWeevil'ı kandırdıysa Zoro'yu da kandırır arada fazla zeka farkı yok.
Eyvah diğer spoilerciler tatildeymiş yine Redon'a kaldık.
Aramakinin kral haki zayıflığı var. Zoro yakından bi salsa aramaki iptal olur zaten.Aramaki reis olsa şimdi bir iki tehdit ile Zoro’yu kandırır, Luffy’e bıçağı saplatırdı.
Luffy haki salsa o adaya ömrü boyunca adımını bile atamaz
Aramakinin kral haki zayıflığı var. Zoro yakından bi salsa aramaki iptal olur zaten.
Aramaki adını duyunca tetikleniyorum bazen diyorum kendi kendime ulan sanene insanlar över de söverde seni ne ilgilendirir. Tamam diyorum artık aramaki övülen yorumları görmezden geleceğin. sonra bi bakıyorum @Montana Aramaki övmüş. O an dayanamıyorum işte
Abi adam tehdit ile iş görüyor bırak da o yönünü övelim bari.Aramaki adını duyunca tetikleniyorum bazen diyorum kendi kendime ulan sanene insanlar över de söverde seni ne ilgilendirir. Tamam diyorum artık aramaki övülen yorumları görmezden geleceğin. sonra bi bakıyorum @Montana Aramaki övmüş. O an dayanamıyorum işte
Dedi kiAramaki adını duyunca tetikleniyorum bazen diyorum kendi kendime ulan sanene insanlar över de söverde seni ne ilgilendirir. Tamam diyorum artık aramaki övülen yorumları görmezden geleceğin. sonra bi bakıyorum @Montana Aramaki övmüş. O an dayanamıyorum işte
Ben öyle bir hareketi Kizaru'dan çok Akainu'dan beklerim çünkü görünüşte Dünya Hükümetine en sadık olan isim Kizaru.Kizaru, Saturn'ün kafaya sıkıyor galiba. Gerçi öyle olsa hype kasarlardi.
yazıyı toplandık 3 kişi okuduk anlamadık hem kizarudan beklerim demişin hemde en sadık kisaru demişin who is kisaru?Ben öyle bir hareketi Kizaru'dan çok Akainu'dan beklerim çünkü görünüşte Dünya Hükümetine en sadık olan isim Kizaru.