Senor Pink'in geçmişini anlatacağına, seride ağırlığı olan yan karakterlerin olaylarını çizsin. Herkesi ve her şeyi Luffy üzerinden anlatmak saçma.Bekle bu son eggheadtı artık sıra teach bölümünde
Senor Pink'in geçmişini anlatacağına, seride ağırlığı olan yan karakterlerin olaylarını çizsin. Herkesi ve her şeyi Luffy üzerinden anlatmak saçma.Bekle bu son eggheadtı artık sıra teach bölümünde
Senor Pink'in geçmişi iyiydi iyi ki çizmiş GODASenor Pink'in geçmişini anlatacağına, seride ağırlığı olan yan karakterlerin olaylarını çizsin. Herkesi ve her şeyi Luffy üzerinden anlatmak saçma.
Sanji'nin osuruktan tekmesi>Onigiri zarr zurt diyebilir miyiz?Sanji’nin dayanıklılık > Lunarian dayanıklılığı çıktı.
Sanji şu elemanı dövdüğünde içimin rahatladığını hatırlıyorum.Sanji'nin osuruktan tekmesi>Onigiri zarr zurt diyebilir miyiz?
Sabo'yu Dünya Hükûmeti öldürmeye çalıştı, akibeti belirsiz. Vivi kaçak, Morgans'la beraber. Cobra da bildiğimiz kadarıyla ölü.Dragon onları tutsak alıp karşılığında Sabo, Vivi ve Cobra'yı mı isteyecek diyorsun?
Kırmızı saçlı hariç hepsini dovecektiSanji şu elemanı dövdüğünde içimin rahatladığını hatırlıyorum.
Çay dolduruyorOda'nın yaptığı bu işte; Zırt pırt her olayda "Ben gideyim mi Sakazuki?" diyen serinin belki de en hızlı adamı kaç bölümdür gelemedi mevzuya.
Adaya gelsin; çay saatinde gitsin yine çayını doldursun. Kaç saniyesini alacak.Çay dolduruyor
Sakazuki dediğin kim Satürn yanında asıl emri o veriyorAdaya gelsin; çay saatinde gitsin yine çayını doldursun. Kaç saniyesini alacak.